It’s party time

Wanneer kerst in aantocht is dan voel ik het kind weer in mij boven komen.
Wij vierden kerst avond steeds met een klein groepje familie en heeeel veel pakjes. Ik keek weken uit naar die speciale dagen en de dag van kerst avond zelf stond ik super vroeg op, zat ik zenuwachtig de uren af te tellen en toen ik dan uiteindelijk een tienermeisje was… kon ik me uuuuuuren klaarmaken. ( Tientalle outfits tot ik uiteindelijk de juiste had gevonden! ) Allemaal voor 1 avondje thuis met familie.
Ik zal de geur, de sfeer, de kaarsjes en het lekkere eten nooit vergeten en nu ik groot en zelf mama ben is het aan mij om dat heerlijke kerstgevoel aan mijn kinderen door te geven.
Mijn vriend Ties en zijn twee stiefdochters zijn hier heel nuchter in… De hollandse kerst traditie is toch heel anders dan hoe wij deze hebben beleefd en ik wil Cis en Vin zonder twijfel mijn traditie overbrengen! 😉
Dat doe ik met alles erop en eraan, kerstliedjes, kerstmutsen, kerstbomen,… ik zorg zelfs voor een echte kerstgeur in huis!
Vin entertain ik heel de tijd met de kerst liedjes van Micheal Buble… ( met grote ergernis van mijn huis genoten! 😉 )
En ondertussen heb ik al enkele leuke outfits bedacht om te gaan vieren!

De zwarte kanten jurk uit de Elle Milla Shop is echt mijn favoriet!
Ik ben dol op dit stuk…. anders dan anders… en super feestelijk! Ik combineer deze met enkele opvallende accessoires uit de shop. En met mijn nieuwe enkellaarsjes van S Oliver bij Brantano. De hak is niet te hoog en ze zitten echt perfect om een hele avond achter de kinderen aan te hollen! 😉
En ook Cis ziet er super stoer uit in zijn casual chic outfit.
Gelukkig is Cis nu al dol op de kerst! Mijn partner in crime voor deze dagen… en mijn steun en toeverlaat als de anderen in huis mijn overdreven kerst gevoel wat uitlachen! 😉

IMG_8121

IMG_8106

IMG_8123

IMG_8122

IMG_8128

IMG_8137

Outfit Elle :
Kleed : Elle Milla Shop
Boots: Brantano
Trui : Elle Milla Shop
Clutch : Elle Milla Shop 
Ketting: Elle Milla Shop
Kousen : Elle Milla Shop

Outfit Cis:
Baggy pants : H&M
Jeans Hemd : Zara
Schoenen : Brantano 
Strikje : FUN

LOVE,

ELLE

Geef een reactie