Lola & Fitz

Ben je zwanger of net bevallen? Zoek je nieuwe baby spulletjes en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan heb ik hier even een super leuke tip voor jullie.
Wanneer je zwanger bent besef je heel snel dat je enorm veel zal moeten gaan kopen. De ene kan hier al wat makkelijker mee om dan de andere, maar ik denk dat we met zen allen af en toe wel eens het stress niveau voelde stijgen als we die hele grote boodschappen lijst opschreven.
Bij Lola & Fitz  helpen ze je een aardig handje op weg.

Een website waar een selectie wordt gemaakt van de allerleukste artikelen uit verschillende online shops.
Of het nu gaat over kleding, verzorgingsproducten of speelgoed… Je kan er alles vinden voor je zwangerschap, newborn weken en de eerste jaartjes daarna.

Wanneer je bent ingelogd kan je opzoek gaan naar artikelen en toevoegen aan jou wishlist! Handig voor jezelf zodat je geinspireerd raakt door mooie baby en newborn items ( en bovendien ook meteen kan kopen bij de webshop owner) maar vooral ook voor je familie en vrienden. Zo weten zij met enkele clicks wat ze voor jou en je baby kunnen kopen.
Geen gek gedoe met babylijsten aanleggen…*oef!

Je kan er trouwens ook terecht voor enkele leuke spulletjes uit de Elle Milla Shop om de babykamer helemaal af te maken!

LOLAFITZ.COM
Schermafbeelding 2015-11-30 om 11.57.32

De allerleukste spulletjes in 1 site gebundeld… echt lieverds… ik weet zeker dat jullie allemaal een klein beetje gek worden als jullie al dit moois bij elkaar zien!
Dus meld je aan voor een account, maak het jezelf gemakkelijk en laat jezelf inspireren…

Schermafbeelding 2015-11-30 om 12.00.50

Schermafbeelding 2015-11-30 om 12.01.33

Schermafbeelding 2015-11-30 om 12.10.14.jpg

LOVE,

ELLE.

 

Geef een reactie