Bikini Mom

Ik kreeg enkele weken geleden een super leuk pakje in de bus!

Een super mooie bikini van Phax ( thanks to bikinisonline) liet me al wegdromen van enkele uurtjes qualitytime in de spa! Ik zou even een momentje pauze zoeken en de rust opzoeken! Weken later is het me nog steeds niet gelukt om er even van tussenuit te knijpen met hubby en is het toch tijd om jullie mijn nieuwe aanwinst te tonen!

Winter of geven winter… Social Media wordt overspoeld met bikini models/ selfies / shoptips . Het is doodnormaal om op eender welk moment van de dag je bikini aan te trekken en een “mirrorcheck” te nemen in bikini. Alsof we echt heel de dag poetsen/kuisen/werken in onze bikini 😉 Yeah right!

Vandaag stap ik even in de rol van “bikinimodel” of misschien beter gezegd, Bikini Mom! Want van zodra ik klaar ben voor mijn shoot eist Vin de aandacht op! Geen handen vrij en tijd om hem te entertainen! Even knuffelen en spelen en een mirrorcheck in een veel te koude hal waar de stofzuiger, maxicosi en andere rommeltjes in de weg liggen!

Plots besef ik dat ik mezelf al heel lang niet meer goed heb bekeken in de spiegel! S’ochtends en s’avondje gaat het zo snel dat ik zelf de tijd nog niet heb genomen hoe mijn lichaam 16 weken na de bevalling van mijn 2e kindje er uit ziet!

Dat ik een mager dingske ben, dat weten we allemaal! Ik was snel mijn zwangerschaps kilo’s kwijt en kreeg snel men figuurtje terug! Toch voelt het anders… Iets losser en zachter… Mijn kleine borsten zijn nu zo goed als helemaal verdwenen en terwijl ik me vroeger af en toe even beloonde met een kort zonnebank bezoekje heeft dat bruine laagje plek gemaakt voor een heel wit velletje! 🙂 Maar je gaat me niet horen klagen hoor… Ik kijk goed in de spiegel en net wanneer ik probeer even ” een sexy pose ” aan te nemen stap ik op dat verdomde LEGO blokje dat Cis liet rondslingeren!

Gedaan met bikini mom spelen! Ik wacht nog wel even met die Phax Bikini tot het weer wat warmer wordt of tot wanneer ik naar de spa ga! 😉

Trui aan, een kopje koffie en een tussendoortje… En ondertussen droom ik even weg van qualitytime ! Als jullie wel tijd hebben of op vakantie gaan dan raad ik jullie ook met alle plezier aan om een kijkje te nemen bij bikinisonline.eu

  

 

IMG_2844
LOVE, 

Elle. 

Geef een reactie