SHOP TIP – TELLKIDDO

Ik zal jullie eerlijk vertellen dat ik af en toe met de handen in het haar zit. Mijn wasmanden liggen al weken/maanden verborgen onder bergen was en in plaats van een keer alles weg te strijken, denk ik eerder aan wasmanden of opbergmanden bijkopen.

Ik kan er niet aan doen… Ik vind strijken vreselijk en een dag strijk inplannen lijkt meer op tijdverspilling. Zucht… Ik weet het… Ik ga er een keer aan moeten geloven, maar toch kijk ik stiekem nog even rond voor leuke opbergmanden.

Mijn nieuwe laundry bag van Tellkiddo past perfect bij dit thema, toch? We kennen Tellkiddo allemaal van de paper bags. Bedrukt met de schattigste berensnuitjes die in tal van kinderkamers staan.
Ze brachten een tijdje geleden ook de linnen opbergtassen uit en ik kon er niet aan weerstaan! Deze jongen moest van mij worden! 😉
Voorlopig zal deze dus dienen voor was van boven naar beneden te vervoeren en hopelijk… Als ik een keertje door al die strijk ben geraakt, mag deze gaan dienen als speelgoedmand!

Bezoek hier de Tellkiddo shop

I’ll tell you honestly that every once in a while something drives me crazy. my laundry baskets are hidden for weeks/months under big piles of laundry and instead of ironing it away i think about buying more laundry baskets and storage baskets.

I can’t help it… I hate ironing and planning a day of it seems more like a waste of time. Sigh… I know… I have to do it eventually, but yet I look around for nice storage baskets.

My new laundry bag from Tellkiddo fits perfectly with this theme. right? We all know Tellkiddo from their paper bags. Printed with the cutest bear faces that are in lots of kids rooms.
A while ago they also came out with linen storage bags and I couldn’t resist! This was going to be mine! 😉
For now it will serve for bringing laundry upstairs and downstairs and hopefully… If I make it through my piles one day, this can serve as a toy basket!

Visit the Tellkiddo shop here

IMG_8683

LOVE,

ELLE.

Een gedachte over “SHOP TIP – TELLKIDDO

Geef een reactie