My Hair Routine

Het lijkt wel een “verslaving”. Vanaf het moment dat ik mijn haar blond begon te kleuren wou ik steeds een stapje lichter… Ik ben iemand die niet de deuren van de kapper plat loop, maar ik hou altijd wel van een beetje afwisseling!

Steeds lichter gaan betekent ook dat je voorzichtig te werk moet gaan en ik weet dat ik bij mijn kapper safe zit. Mijn number one kapper Cesario van Behind The Chair in Hasselt gaat continu opzoek naar de allerbeste haarproducten, zodat je niet alleen na het buiten stappen van het salon maar ook weken later plezier zal hebben van je kapsel.

Ondertussen ben ik 4 weken geleden naar de kapper geweest en nog steeds ben ik ontzettend blij met mijn blond, assig kleurtje!
Al het gele is er nu echt wel uit en de eerste 2 weken hadden mijn lokken een lichtgrijze schijn! Dat had ik altijd al eens willen proberen en ik vond het resultaat meer dan geslaagd!
Ondertussen is dat echte grijze er wat uit, maar die assige schijn blijft toch mooi hangen!
Ik kreeg enkele keren de vraag hoe ik mijn haren behandel en dat leg ik jullie met alle plezier uit in deze blogpost!
Verwacht alsjeblieft geen megatrucjes… Ik ben echt een ramp op gebied van haarstyling… Gewoon mijn wekelijkse routine in enkele stapjes uitgelegd moet meer dan voldoende zijn! 😉

Ik was mijn haar zo’n 2 keer per week… Ik kreeg 2 productjes mee die mijn kleur zo goed mogelijk zouden behouden, maar ook zouden behandelen tegen het uitdrogen!
Als eerste was ik mijn haar met een shampoo van Lanza maar deze meng ik met Lanza Silver Brightening shampoo! Die laatste zorgt dat de zilvere, grijze en witte lokken mooi en sterk blijven! Kan dat? En na 4 weken nog steeds? JA! Als je het flesje open doet en de kleur van de shampoo ziet zal je meteen merken waarom!
Een diep donkerblauwige kleur zal keer op keer voor een verrassend goed resultaat zorgen!
Ik laat het altijd enkele minuutjes intrekken!
Na het uitspoelen maak ik mijn haren goed droog en haal ik NIOPHLEX MAINTANER boven. Een heel leuk en schattig flesje dat bovendien nog eens overheerlijk ruikt! Deze zal ervoor zorgen dat mijn haar gezond blijft en een glans blijft hebben. 5 minuten intrekken en daarna goed uitspoelen!
Voila… Meer moet dat niet zijn!
Na het douchen laat ik mijn haar een tijdje drogen in een handdoek en na het uitkammen laat ik ze drogen…
Fohnen is niet aan mij besteed… Ik snap er nog altijd niets van en heb er trouwens absoluut geen geduld voor!
Mijn haren blijven trouwens ook veel te lang nat… Daarom was ik mijn haren steeds ’s avonds en wanneer ik ’s ochtends wakker word stijl ik ze even met de stijltang of laat ik ze lekker wild hangen…

Geen gekkigheid en vooral lekker gemakkelijk! Mijn hairtip voor jullie…. Investeer in goede haarproducten… Zo heb je extra lang plezier van je kleur/ kapsel.
De haarproductjes kan je bij Behind The Chair verkrijgen! Check hun Facebook pagina hier of ga er gewoon een keertje langs! Het is de moeite! 😉

love,

elle

2 gedachten over “My Hair Routine

    1. Tgoh, Ik heb ze bij mijn kapper gekocht! Misschien even hoor bij hem via Facebook! Wie weet woon je in de buurt? Zijn facebook pagina staat mee in de blogpost! Success! 😉

Geef een reactie