The Early Morning Rush

Ik liet jullie de voorbije weken kennismaken met de nieuwe ontbijtgranen van Delhaize. Omdat de ochtend vaak wat druk en chaotisch verloopt met mijn 2 boys in huis, ben ik meer dan blij met dit ontbijt!

Ik zag ze de voorbije dagen vaker terugkomen op social media en zelfs aan de kassa bij de Delhaize zag ik ze regelmatig uit het karretje komen! Hebben jullie ze ondertussen al uitgeprobeerd? In dit leuke compilatie filmpje kan je zien dat niet alleen ik, maar ook andere bloggers hun favoriete nieuwe ontbijtgranen hebben uitgetest én aan al die happy faces te zien werden ze ook meer dan goedgekeurd!
Erika van Tielen, Curls & Bags, Deborah Gebruers, Deborah Gyllins, Belge Une Fois, Cook A Meal, C’est Jolie, Milkyways Blue Eyes zijn nog maar enkelen die hun Early Morning Rush deelden op social media.
Benieuwd naar hoe dat er allemaal uitzag? Kijk dan maar eventjes hier!

Op de e-shop Delhaize kan je online één van deze ontbijtgranen gratis reserveren.  Ga naar de e-shop Delhaize via volgende link e’Shop Delhaize , leg het gekozen product in je mandje, en ga indien gewenst verder met online winkelen.  Bij het afronden van je reservatie geef je de volgende code in : BLCER1XXPP. Zo krijg je het potje Delhaize ontbijtgranen in Pluspunten terugbetaald en betaal je geen kosten voor het klaarmaken van je reservatie.  Je reservatie wordt in het afhaalpunt Collect Delhaize.be van jouw voorkeur klaargelegd. Voor meer informatie over het product klik HIER (deze actie is geldig tot en met 29 november 2015).

1 ding is zeker… Ik zorg dat ik iedere week enkele potjes klaar heb staan!
Wanneer uitgebreid ontbijten er niet in zit, haal ik even dit toverpotje boven! 😉
GOOD MORNING!

LOVE,

ELLE

Geef een reactie