NEW IN – ARTWORK

Vanaf vandaag kan je in de Elle Milla Shop ook terecht voor Elle Milla Artwork! Ik voel de schilderkriebels in m´n hele lijf als ik terugkijk naar deze werken en hoop dat ik snel wat tijd vind om weer wat nieuwe werken te maken. 

Vandaag stel ik jullie deze werken alvast voor en net zoals al mijn schilderijen zijn ze gemaakt met veel liefde.

Dromerig, vrouwelijk en abstract. Ik maak steeds gebruik van stof en dikkere papiersoorten waar acryl of olieverf deze materialen een nieuw doel geven. Hierdoor onstaat een soort gelaagdheid die de kijker niet loslaat. Elke keer opnieuw komt er een verborgen boodschap aan de oppervlakte drijven en zijn er nieuwe dingen te ontdekken.

Bekijk de collectie hier en enjoy!

from today you can also turn to the ELLE MILLA SHOP for ELLE MILLA ARTWORK! i feel the painting jitters in my entire body if i think back at these pieces and hope to find some time quickly to make some new work again. 

Today I present you these pieces already and just like all my paintings they are made with lots of love.

Dreamy, feminine and abstract. I always use fabric and thick papers where acrylic or oil paint give these materials a new goal. Herewith a kind of layering arises which the viewer can’t let go. Every time again a new message comes to the surface and new things can be discovered. 

Check out the collection here and enjoy!

LOVE,

ELLE

3 gedachten over “NEW IN – ARTWORK

Geef een reactie