OUTFIT POST – ELLE

Wat mogen we weer genieten van mooi herfstweer! Terwijl we vorige week al stilaan aan de barkoude winter dachten, trok ik vandaag mijn warme gilet weer even uit en genoot van een heerlijk warm zonnetje!

De dagen zijn flink gevuld met de voorbereidingen van een hopelijk veelbelovende winterspecial, bestellingen in- en uitpakken en ondertussen brainstorm ik verder voor een paar hele leuke nieuwe ideetjes!
Mijn hoofd staat niet stil en even 10 minuten frisse lucht kan me dan ook heel goed doen!

Knee boots zijn deze winter een niet te missen musthave! Ik vond de mijne bij Brantano en omdat ik zelf heel de dag heen en weer loop koos ik voor een exemplaar zonder hakken. Eerst was ik bang dat deze boots aan mij moesten voorbijgaan, aangezien ik van die dunne stekkebeentjes heb, maar wonder boven wonder passen ze me goed! Een beetje wijd, maar dat vind ik juist stoer!

Het zit hem vaak in de details… En dat bewijs ik hier even met een paar hele kleine juweeltjes die voor mij heel veel betekenen!
Ooit al gehoord van Les Soeurs? 3 die hard fashionista’s die in hun webshop lessoeurs.be prachtige juwelen en accessoires verkopen. Ik heb nu de eer om met deze prachtige “mama juweeltjes” te mogen rondlopen!
De mama earpin en ring zijn vanaf nu mijn dagelijkse favoriete accessoires!
Wanneer ik op een drukke dag even tussendoor naar mijn ring kijk, krijg ik meteen een happy feeling over me en besef ik maar al te goed dat ik mama ben van 2 fantastische zoons!
De juweeltjes zijn mooi, subtiel en brengen zeker ook jouw happy feelings naar boven. Ideaal voor jezelf, om cadeau te doen aan je mama of misschien als kraamcadeau?!
Neem dus zeker eens een kijkje in hun shop!

How about that beautiful autumn weather?! while we were thinking about the cold winter last week, today i took off my warm gilet and enjoyed the lovely warm sun!

The days are filled with preparations of a hopefully promising winter special, packing and unpacking orders and in the meantime I brainstorm on a couple of very nice new ideas!
My head is never at ease and going out for some fresh air for 10 minutes can do me so much good!

Knee boots are a not to be missed musthave this winter! I found mine at Brantano and because I’m walking around whole day I chose a model without heels. At first I was afraid these boots weren’t made for me because of my very skinny legs, but miraculously they fit me well! A little wide, but I think that’s cool!

It’s all in the details… And I prove it here with a couple of little jewels that mean a lot to me!
Ever heard of Les Soeurs? 3 die hard fashionistas that sell beautiful jewelry and accessories in their webshop lessoeurs.be. I have the honor to walk around with these beautiful “mama jewels”!
The mama earpin and ring are from today my daily favorite accessories!
When I look at my ring during a busy day I immediately get a happy feeling over me and realize I’m a mom of 2 amazing boys!
The jewels are beautiful, subtle and will also bring your happy feelings out. Ideal for yourself, as a gift for your mother or maybe as a baby shower gift?!
Certainly take a look in their shop!

IMG_8477

IMG_8455

IMG_8412

IMG_8441

IMG_8458

IMG_8474

IMG_8432

IMG_8440

IMG_8420

Blouse: BERSHKA  ♥  Blouse: BERSHKA
Long Top: H&M  ♥  Long Top: H&M
Biker Pants: H&M  ♥  Biker Pants: H&M
Knee Boots: BRANTANO  ♥  Knee Boots: BRANTANO
Juwelen: LES SOEURS  ♥  Jewelry : LES SOEURS
Horloge: DANIEL WELLINGTON  ♥  Watch: DANIEL WELLINGTON
Zonnebril: H&M  ♥  Sunglasses : H&M
Gilet Winter Knit: ELLE MILLA  ♥  Gilet Winter Knit: ELLE MILLA
Handtas*: ELLE MILLA  ♥  Handbag*: ELLE MILLA
Halsketting*: ELLE MILLA  ♥  Necklace*: ELLE MILLA

*enkel pre-order / pre-order only: ellemilla@gmail.com

Love,

Elle

2 gedachten over “OUTFIT POST – ELLE

Geef een reactie