De grote ochtendrace

We kennen het allemaal… Die drukke ochtendrush… De race tegen de tijd! We moeten op tijd komen op ons werk of de kids maken ons het niet al te makkelijk om op tijd bij de schoolpoort te staan! Met een newborn in huis kan je niet meteen voorspellen hoe de ochtend zal starten!

Wanneer ik de koffie heb opgezet en Vin zijn eerste flesje geef, kijkt Cis naar zijn favoriete filmpjes op tv of iPad en bereid ik me mentaal voor op mijn werkdag! Ik probeer mijn dag dan in te plannen maar de voorbije weken moet ik steeds genoegen nemen met de helft van mijn planning! 😉 Een newborn en een peuter in huis (en om de week 2 stiefdochters) zorgen er voor dat ik mijn handen vol heb!

Ik hou enorm van ontbijten, maar door de onregelmatige uren van Vin vergeet ik soms ontbijt voor mezelf te maken! Ik ben dan ook meer dan gelukkig dat ik de nieuwe ontbijtproducten van Delhaize heb ontdekt! Als Vin na zijn papje even indommelt en Cis zijn boterham of fruitje opeet, maak ik mijn blogpost van de dag klaar en mag ik ondertussen genieten van de bijna kant-en-klare ontbijtgranen.
Delhaize kwam onlangs uit met 4 nieuwe ontbijtgranen in potjes die je geen excuus meer geven om je ontbijt over te slaan!
Heerlijke crunchy muesli met chocolade of met gedroogd fruit…
Maar ook havermout met rozijntjes of appels en blauwe bessen… Bij deze twee voeg je een beetje melk naar keuze toe en warm het op in de microgolf.
Kei lekker, snel klaar en vooral helemaal geen afwas! 😉 Dat vinden we leuk!

IMG_7337Mijn favoriet is de havermout met appel en blauwe besjes en daar doe ik zelf nog een vleugje honing bij! Perfect om mijn drukke ochtend te starten! Een korte samenvatting van hoe het hier s’ochtends aan toe gaat zie je hier in het filmpje!

En weet je wat dames? Soms, heel soms liggen de kids nog in bed… En geniet ik van enkele minuten me-time… Dan neem ik er een boekje bij en laat ik die laptop of iPhone nog heel even aan de kant! Het liefst met een vleugje chocolade er bij!
Dat is altijd even genieten… Want wanneer ik de eerste “maaaaaamaaaa” hoor weet ik dat de rust gedaan is! Even tellen tot 3… Nog een slokje van mijn warme kop koffie… Et voila: tijd voor actie!

IMG_7409

Ik twijfel er zelfs niet aan dat ook jij heel blij zal zijn met enkele Delhaize ontbijtgranen in huis.
Op de e-shop Delhaize kan je online één van deze ontbijtgranen gratis reserveren.  Ga naar de e-shop Delhaize via volgende link http://bit.ly/1LwGFQ6leg het gekozen product in je mandje, en ga indien gewenst verder met online winkelen.  Bij het afronden van je reservatie geef je de volgende code in : BLCER1XXPP. Zo krijg je het potje Delhaize ontbijtgranen in Pluspunten terugbetaald en betaal je geen kosten voor het klaarmaken van je reservatie.  Je reservatie wordt in het afhaalpunt Collect Delhaize.be van jouw voorkeur klaargelegd.
(Actie geldig tot 29 november.)

Voor meer informatie over het product: http://bit.ly/1PqLnjy

Smakelijk!

Love,

Elle.

Een gedachte over “De grote ochtendrace

  1. wat een leuk en herkenbaar filmpje 😁
    Is de vest die je aan hebt te koop in je shop? Zo ja welke is het? Vind hem erg mooi! Groetjes!

Geef een reactie