HAPPY MAMA – WINNER!

Ik geef het toe… Soms kom ik gewoon niet toe aan wat ik heb beloofd! Foei foei Elle! Ik zou zondagavond een gelukkige winnaar kiezen die het boek Happy Mama van Erika van Tielen in ontvangst mag nemen!
Een wakkere Cis en Vin besloten daar anders over en vandaag vond ik toch eindelijk de tijd om de knoop door te hakken!
Ik werd echt zoooo blij van al jullie mooie reacties! Als ik kon, dan zou ik jullie allemaal een boek cadeau doen… Want wie ben ik om te zeggen welke reactie beter of mooier was dan de andere?!
Jullie bewijzen allemaal stuk voor stuk dat het geluk in de kleinste dingen zit! En we zijn het er allemaal over eens… Mama zijn (en oohja… zelfs papa’s deden mee!) doet iets met je… Je hele leven verandert en ook al hebben we ook zware momenten achter de rug met onze kleine bengels, we zouden voor geen geld van de wereld willen dat het anders is!
Thanks dus om jullie mooie momenten te delen!

Ik koos uiteindelijk toch een winnaar… En dat Is Nele Van Schoor. Zij maakt trouwens ook prachtige kinderportretten! Neem maar eens een kijkje op haar Facebook pagina Just Kidding.
Lees maar even mee waar Nele een Happy Mama van wordt…
Ze zal ook bij jou een mega smile op je gezicht toveren!
Veel plezier ermee Nele!

NELE : “Wat mij happy maakte op één van de zovele bijzondere momentjes tijdens mijn zwangerschap was toen ik me overslapen had en te laat naar mijn werk vertrok. Ik denk dat ik toen een goeie 6 maand zwanger was. Ik sprong op mijn fiets en trapte als een gek(ke walvis op een fiets). Pech of niet had ik elk rood licht mee.. Toen ik voor de zoveelste keer stopte voor een rood licht en begon te puffen van zo snel te fietsen voelde ik mijn hart tikken als een gek..maar plots voelde ik nog iets anders kloppen! Zachter, en in een ander ritme! Het was alsof er een drumstel in mijn lichaam zat! Mijn klein mannetje in mijn buik zijn hartje klopte ook! En ik voelde het!! Ik kwam te laat maar straaaalend op mijn werk aan, wat bijzonder vond ik dat!
Ondertussen is mijn mannetje 8 maanden en vorige week voor het eerst ziek..hoge koorts én tandjes die doorkwamen. Meteen ook het moment voor zijn eerste woordje! En dat was “aiai”. Heel zielig om mijn schatje zo te zien maar ik was in de wolken van zijn eerste woordje..Die nacht kwam zijn tweede woordje “mama”. Wat was ik happy…heel de nacht door ging het van “aiaiaiaiaaai mamamammaaa!” Geen oog hebben we dicht gedaan maar zijn eerste woordjes maakten zoveel goed!”

Love,

Elle.

3 thoughts on “HAPPY MAMA – WINNER!

Geef een reactie