Goodies of the day

Vin is ondertussen 11 weken oud! En ondertussen neem ik nu eens en voor altijd afscheid van de allerkleinste maatjes!
Het is best gek hoor, want bij Cis wist ik gewoon nog dat ik ze ooit weer zou bovenhalen… Nu leg ik ze aan de kant en weet ik dat ik ze hoogstwaarschijnlijk niet meer nodig zal hebben! Ons gezinnetje voelt compleet zo… ik met mijn mannen en 2 stiefdochters! Heerlijk!

Zeker het eerste jaar vind ik het heel belangrijk dat mijn kids goed kunnen bewegen! Jeans voor een baby vind ik misschien wel heel schattig, maar die trek ik meestal meteen weer snel uit! Een baby moet makkelijk kunnen bewegen. En dat doen ze in de meest soepele stoffen! Ik zorg dus dat ik een hele voorraad kruippakjes in huis heb en zelfs leggings, maar ook mooie pyjama’s!
Jullie kennen het merk WOODY vast wel… Een Belgisch merk met de allerzachtste pyjama’s. Iedereen kan bij het merk terecht. Van newborn tot tiener en ook voor mama en papa zijn er heel wat leuke modelletjes!
De WOODY MINI collectie is voor onze allerkleinste vriendjes! En daar vond ik echt een paar prachtige pyjama’s.
En als ik Vin en Cis in grijs of wit zie dan smelt mijn hartje! Het zijn zo’n zachte kleuren met een extra hoog knuffelgehalte, dus koos ik uiteraard ook weer wat grijs en wit uit!
De achterkant van het broekje werd trouwens afgewerkt met schattige berenoortjes…*Smelt!

Om lekker te ruiken en een zijdezacht babyvelletje te krijgen gebruik ik de producten van NAIF heel vaak!
Ik gebruik de producten trouwens niet alleen voor Cis en Vin maar ook voor mezelf en hoop stiekem op een NAIF mamalijn! 😉

Om de outfit wat extra pit te geven zorg ik voor zwarte accenten. De kousjes van Happy Socks kocht ik voor Vin & Cis en ook voor mezelf!
De moccasins van Minimoc maken de outfit echt af! Ik ben dol op die mini schoentjes en heb ze dan ook in verschillende kleurtjes zodat ik ze steeds kan aanpassen aan de outfit!

De Bunny On A Cloud Slinger past perfect bij deze grijze herfstdag!
Vin kijkt er steeds vol bewondering naar! Hij maakt dan de schattigste geluidjes en lacht volop! Heerlijk om te zien dat hij nu al van mama’s werk houdt! 😉

Vin is now 11 weeks old! And in the meantime I’m saying goodbye to the tiniest sizes once and for all!
It’s a bit crazy though, because with Cis I knew I would need them eventually… Now I put them aside and know I most probably won’t need them ever again! Our family feels so complete… Me, my men and 2 stepdaughters! I love it!

Especially the first year I think it’s very important that my kids can move well! Jeans for a baby might be very cute, but I usually take them off very quickly! A baby should be able to move simply. And they do that with the most supple fabrics! I make sure I have a huge stock of crawling suits and even leggings, but also nice pajamas!
You guys have probably heard of the brand WOODY… A Belgian brand with the softest pajamas. Everyone can use this brand. From newborn to teenager and also for mom and dad there are a lot of nice models!
The WOODY MINI collection is for our smallest friends! And I found a few beautiful pajamas there.
And when I see Vin and Cis in grey or white my heart melts! They are such soft colors that makes you want to cuddle, so I chose some grey and white again!
The back of the pants was finished with cute bear ears by the way…*Melt!

To smell good and get that soft little baby skin I often use NAIF products!
By the way, I don’t only use their products for Cis and Vin but also for myself and I hope for NAIF mommy products! 😉

To give the outfit something extra I wanted some black accents. The socks from Happy Socks I bought for Vin & Cis and also for myself!
The moccasins of Minimoc really finish the outfit! I love those mini shoes and have them in different colors so I can select depending on the outfit!

The Bunny On A Cloud Garland perfectly fits this grey fall day!
Vin looks at it again and again in full admiration! He makes the cutest noises and laugh out loud! Lovely to see he loves moms work already! 😉

IMG_8004 IMG_8005 IMG_8008 IMG_8009 IMG_8010

Love,

Elle.

2 gedachten over “Goodies of the day

Geef een reactie