H&M HALLOWEEN COLLECTION

In oktober denken we niet alleen aan de mooie herfstblaadjes en regendagen, maar ook aan lekker griezelen! Want 31 oktober vieren we met onze kids Halloween! Ze zijn er dol op! Zeker de TRICK OR TREAT! 😉
Daarom ontwierp H&M weer een prachtige Halloween collectie voor onze kleinste vriendjes!
Super stoere outfits voor de boys maar vooral de meisjes collectie steelt mijn hart! Mijn stiefdochters zijn jammer genoeg al wat groot voor deze collectie, maar mijn nichtje daarentegen zou best wel eens mijn slachtoffer kunnen worden van mijn Halloween shopgedrag! 😉

In October we don’t only think about autumn leaves and rainy days, but also some nice shivering! Because 31 October we celibrate Halloween with our kids! Certainly the TRICK OR TREAT! 😉
That’s why H&M designed another beautiful Halloween collection for our smallest friends!
Super cool outfits for the boys but most of all the girls collecton stole my heart! My stepdaughters are a little too big for this collection unfortunately, but my little niece on the other hand could become a victim of my Halloween shopping! 😉

4RD-Fashion-Halloween-Dress-Out-CPD-2 (1)4RD-Fashion-Halloween-Dress-Out-CPD-3 (1)Hieronder mijn H&M HALLOWEEN favorieten! Wat zijn die van jullie?

Below you will find my H&M Halloween favorites! What are yours?

halloweenLove,

Elle.

2 gedachten over “H&M HALLOWEEN COLLECTION

Geef een reactie