STYLEPAGE – HELLO MISTER FOX


We mochten nu al enkele dagen genieten van prachtig herfstweer! Wanneer ik kan, trek ik de mooie bossen in en geniet van de lucht en de kleuren en geniet ik enorm van mijn boys! Vin ligt dan altijd lekker te knorren terwijl Cis flink mee stapt, liedjes zingt en “hoge bergen” beklimt! Ik vind het prachtig om te zien hoeveel fantasie hij heeft! Ook in het bos… Paddenstoelen zijn de huisjes van de kabouters, gras heuveltjes zijn hoge bergen en met stokken of eikels gaat hij grootste gevechten aan! ūüėČ Een echte jonge vol kattenkwaad!
In thema van het bos ging ik op zoek naar de perfecte herfstoutfits voor mijn boys!

In vele collecties vind je dit seizoen de vos terug! Ik hou ook enorm van de diep bruin-oranje kleur…
Vooral bij Zara kids vind je nu geweldig mooie vossen kleertjes!
Hier mijn MISTER FOX wannahaves voor dit seizoen!
Links voor Cis, rechts voor VIN.

We had some beautiful fall weather for a couple of days! Whenever I can, I go out to the beautiful woods and enjoy the air and colors and of course my boys! Vin is always sleeping while Cis walks along, sings songs and climbs “high mountains”! I love seeing how much fantasy he has! Also in the forest… Mushrooms are homes of goblins, grass hills are huge mountains and he has the biggest fights using branches and acorns! ūüėČ
A real boy full of mischief!
In the forest theme I looked for the perfect autumn outfit for my boys!
In many¬†collections this season you’ll find the fox! I also love that deep brown-orange color…
Especially at Zara kids you can find some amazing fox clothes now!
Here are my MISTER FOX wannahaves for this season!
On the left is for Cis, on the right for Vin.
IMG_7243fox

OUTFIT CIS:
1) ZARA
2) H&M
3) ZARA
4) CRAZY FOX KNEE SOCKS  РELLE MILLA SHOP

OUTFIT VIN:
5) ZARA
6) TINY COTTONS
7) ZARA

Love,

Elle

MINI DRESSING

Geef een reactie