INSPIRATION – DECO LIGHTS

Nu het ook weer enkele graden kouder wordt maken we het binnen graag extra gezellig! Ik ben dol op kaarsjes en sfeerverlichting! Maar met een peuter in huis durf ik niet meer veel kaarsjes te branden! Daarom zoek ik steeds naar leuke alternatieven! De Deco Lights uit de Elle Milla Shop zijn dé lichtjes om het extra gezellig te maken! De katoenen bolletjes zorgen ervoor dat de lichtslinger mooi tot leven komt! Subtiel en mega gezellig! Nood aan nog wat extra inspiratie? Dat kan nooit kwaad! Ik kwam op Pinterest heel wat mooie sfeerbeelden tegen! Maak je woonkamer, kinderkamer of hal klaar voor de cosy wintermaanden! Hoe? Zo!

Now that it’s getting colder outside we like to make it extra cosy inside!

I love candles and mood lighting! But with a toddler walking around I don’t dare to burn too many candles! That’s why I search for nice alternatives all the time! The Deco Lights from the Elle Milla Shop are the lights to make it extra cosy! The cotton balls make sure the light garlands come alive! Subtle and mega cosy! In need of some extra inspiration? No problem! On Pinterest I came across dome really nice ambience images! Make your living room, kids room or hallway ready for the cosy winter months! How? Like this! 

decolights1

Love,

Elle.

Hunkemoller

Onesie Fleece Leopard

 

Een gedachte over “INSPIRATION – DECO LIGHTS

Geef een reactie