Outfit Post – Elle 

Dit seizoen mogen de truien echt wel oversized zijn! Heavy knitwear zorgt ervoor dat we het deze winter lekker warm hebben!

Niet alleen oversized maar ook “lang” mag deze winter! Berg je lange jurken en rokken die je deze zomer zo vaak droeg nog niet meteen op, want je zou ze best nog wel een keer kunnen combineren met die dikke wintertruien!

Ook de sweater dresses worden dit seizoen langer! Draag ze stoer met sneakers of met warme laarzen voor een extra winter effect!

Ik vond deze oversized sweater en was opslag verliefd! Ik zag meteen eindeloze stijlcombinaties en droomde vooral al weg van knusse winteravonden met dikke sokken, een kopje thee en deze extra zachte trui! Deze moest en zou ik hebben in de Elle Milla Shop! En ja hoor… Ik kan jullie deze in beperkte voorraad aanbieden! Dus wil jij ook zo’n heerlijke zachte oversized gilet? Kijk dan alvast even HIER en wieweet loop jij binnenkort rond met deze musthave gilet voor durvers! 😉

De basis van mijn outfit vandaag is weer vrij basic! Mijn favoriete bikerbroek van H&M doet weer dienst en de basic top van Zara is al 2 jaar lang 1 van mijn favoriete basic tops! De boots zijn van March23 en staan ook al enkele jaren in mijn kast! Ik heb ze amper gedragen omdat mijn stekke beentjes wegglijden in de schoen! Ik bedacht me nu net dat ik maar eens een zooltje moest proberen en ja hoor, ik kan ze nu makkelijk aan! 🙂 Happy me!

De gilet en ook clutch vind je bij de  Elle Milla Shop! Vinden jullie de clutch ook zo geweldig als ik? Het prachtige naaiwerk gecombineerd met de stoere winterstof maakt deze clutch echt een musthave voor dit seizoen! Er zit nog een extra ketting bij zodat je de clutch ook nog als schoudertasje kan combineren!

Naar mijn mening een makkelijke en stijlvolle outfit! Helemaal mijn ding!

This season sweater can be oversized! Heavy knitwear makes sure we are nicely warm this winter!

Not only oversized but also “long” is allowed this winter! Don’t store your long dresses and skirts you wore so often this summer just yet, because you might combine them with thick winter sweaters!

Also the sweater dresses are longer this season! Wear them cool with sneakers or with warm boots for an extra winter effect!

I found this oversized sweater and fell in love immediately! I instantly saw endless combinations and dreamt away to cosy winter evenings with thick socks, cups of tea and this extra soft sweater! I had to have this one for the Elle Milla Shop! And yes… I can offer it to you in limited stock! So would you like a lovely soft? Check HERE and maybe you will walk around in this musthave gilet! 😉

The base of my outfir today is again pretty basic! My favorite biker pants from H&M serves again and the basic top from Zara is one of my favorite basic tops for 2 years now! The boots are from March23 and have been in my closet for a few years now as well! I barely wore them because my thin legs slide away in it! I realized that it might be better to use a sole and now I can wear them easily! 🙂 Happy me!

The gilet and also the clutch you can find at the Elle Milla Shop! Do you guys love the clutch as much as I do? The beautiful handwork combined with the cool winter fabric make it a musthave for this season! There’s an extra chain included so you can use the clutch as a shoulder bag as well!

In my opinion an easy and stylish outfit! Totally my thing!

IMG_7650 IMG_7657 IMG_7670IMG_7659IMG_7663IMG_7672
IMG_7643

Love,

Elle.

decolights

Geef een reactie