Vin Update

Ik kan jullie met grote opluchting vertellen dat er de voorbije week veel gelachen werd! De osteopaat doet flink zijn best en de krampjes komen nog maar af en toe op bezoek!

Dat vreselijke gevoel van slechte mama ben ik weer kwijt en hoop dat ik die nooit meer moet tegenkomen!

Vin maakt nu ook de schattigste geluidjes ooit! Ik las trouwens dat ze rond week 9 meer en meer gaan experimenteren met geluiden! Rond deze leeftijd zijn baby’s gefascineerd door de mond! Veel praten, zingen en lachen dus want dat proberen ze dan na te doen!

Ik hou mijn camera extra paraat! ūüėČ

With great relief I can tell you guys that there was lots of laughter last week! The osteopath is doing what he can and the cramps only visit every once in a while! 

Thank god that horrible feeling of being a bad mom is gone and I hope it will never come back to haunt me! 

Vin now makes the cutest sounds ever! By the way, I read that they start experimenting with sounds around¬†week 9 more and more! Around this time babies are fascinated by the mouth! So: lots of talking, singing and laughin,¬†because that¬īs what they will try to copy!¬†

I keep my camera¬†ready! ūüėȬ†

Een gedachte over “Vin Update

Geef een reactie