Outfitpost – Cis & Vin

Enkele weken geleden liet ik jullie mijn favoriete stuks zien uit de AW collectie van NuNuNu. Het superstoere kindermerken uit Israël dat stilaan de wereld verovert! Een collectie vol zwarte en grijze kledingstuks met prachtige snits!

Ik koos voor Cis een lekker warme en comfortabele legging uit… Het truitje is mijn favoriete stuk van het seizoen! Een gedurfde patchwork trui die extra zacht aanvoelt! Wist je trouwens dat de kleertjes van NuNuNu altijd heerlijk ruiken wanneer je ze aankrijgt? Een extra leuk detail waarom ik zoveel van het merkje hou!

Vin draagt dan weer een super stoer maar “oh zo schattig” broekje van Meneer Konijn! Een heel leuk merkje dat ik weer ontdekte via Instagram. Allemaal unieke en handgemaakte babyspulletjes! Zeker de moeite om eens te gaan kijken!

Vin zijn basic truitje is nog van Cis geweest en komt van de Hema. De allerbeste baby basic die ik maar wensen kan! 🙂

“Wat zijn ze toch geweldig hè, mijn 2 jongens!?”, zei mama trots! 😉

A few weeks ago I showed you my favorite pieces from the AW collection of NuNuNu. This super cool brand from Israel that´s conquering the world! A collection full of black and grey pieces with beatiful cuts!

For Cis I chose a warm and comfortable legging… The sweater is my favorite piece of the season! A daring patchwork sweater that feels extra soft! By the way, did you know that NuNuNu pieces always smell really well when you get them? An extra nice detail why I love this brand so much!

Vin wears super cool, but also very cute Meneer Konijn pants! A very nice brand that I discovered on Instagram again. All unique and handmade baby stuff! You should definately take a look there!

Vin´s basic sweater belonged to Cis and came from Hema. The best baby basic ever! 🙂

“Aren´t my boys amazing?!”, mommy said proudly! 😉

IMG_7380 IMG_7389IMG_7354 IMG_7358IMG_7357 IMG_7382

Love,

Elle

wildanimals

Geef een reactie