BLACK IS ALWAYS A GOOD IDEA

Met zwart-zit je altijd goed! Ik denk dat jullie ondertussen wel al doorhebben dat dit één van mijn favoriete moto’s is! 😉
Aangezien mijn outfits bijna altijd uit veel zwart bestaan was de keuze voor mij niet moeilijk om voor een zwarte kinderwagen te gaan!
Deze Cameleon Chevron is een Limited Edition by Bugaboo. Ik was opslag verliefd toen ik deze zag! Zo mooi… Zo “totally black”! Ja… Echt volledig mijn ding!
Met 2 kids rondrijden/ rondwandelen is niet altijd even makkelijk… Ik heb ogen op mijn rug nodig, want Cis probeert bij iedere afleiding te stoppen! De extra optie wheeled boards is voor mij dan ook de uitvinding van het jaar! Een extra stuk dat ik er makkelijk aan en af kan klikken! Cis gaat er dan kei trots op zitten terwijl hij zijn kleine broer in de gaten kan houden! Iedereen gelukkig en we gaan goed vooruit!

De gothic stijl is sinds vorig jaar meer en meer terug te vinden in de fashion scene! Niet dat we moeten overdrijven, maar zo’n vleugje gothic is best mooi! Ik haalde mijn lange zomerrok boven en combineerde deze met panterkousen! Mijn nieuwe boots zijn van Steve Madden en vond ik bij Brantano online!
Een zwarte blouse die ik vorig jaar vond bij Catwalk en de Basic Woven Black – gilet uit de Elle Milla Shop! Een basic die ik niet meer kan missen! Ook de handtas is dé it-bag van het seizoen! Hiervan heb ik nog enkele stuks in voorraad… Maar de voorraad is beperkt … Dus wees er snel bij! 😉

Cis bewijst met deze look dat Mickey Mouse heel stoer is! De trui met opgenaaide muizenoortjes vond ik bij H&M. Zijn broekje is van Diapers & Milk. Ze hebben dit seizoen een paar topbroekjes in de collectie! Ook Vin kreeg een mooi exemplaar, maar is nog net een tikkeltje te groot!
De boots van Aigle vond ik bij Zalando en het petje is voor onze kleinste vriendjes verkrijgbaar in de Elle Milla Shop.
Een beetje te klein voor voor Cis, maar ach… Dat houdt hem niet tegen! 😉

Klaar voor een dagje vol plezier!
Terwijl baby Vin lekker ligt te knorren trekken Cis en ik er op uit!
Tot snel!

With black and white you’re always good! I believe you guys know already that that is one of my favorite mottos! 😉
Since my outfits almost always contain lots of black the choice for a new black pram wasn’t too hard!
This Cameleon Chevron is a Limited Edition by Bugaboo. I was instantly in love when I saw this one! So beautiful… So”totally black”! Yes, really fully my thingRiding and walking around with 2 kids isn’t always that easy… I need eyes in my back, because Cis tries to stop with every distraction! The extra option wheeled boards is the invention of the year for me! An extra piece I can click off easily! Cis sits on it proudly while he can keep an eye on his little brother! Everybody happy and we can march forward!

The gothic style is back in the fashion scene more and more since last year! Not that we should exaggerate, but a little gothic is pretty nice! I took out my summer skirt and combined it with panther stockings! My new boots are from Steve Madden and I found them online at Brantano!
A black blouse which I found last year at Catwalk and the Basic Woven Black – gilet from the Elle Milla Shop! A basic I can’t miss! Also the handbag is the it-bag of the season! I have a few more in stock of this one… But stock is limited … So don’t wait too long! 😉

Cis proves with thislook that Mickey Mouse is very cool! The sweater with stitched on mouse ears I found at H&M. His pants is from Diapers & Milk. They have a few top pants in the collection this season! Also Vin got a nice piece, but it’s still alittle too big!
The boots of Aigle I found at Zalando and the cap is available for our smallest friends in the Elle Milla Shop.
A bit too small for Cis, but that doesn’t keep him from wearing it! 😉

All ready for a day full of fun!
While baby Vin is sleeping Cis and I go out for a stroll!
See you soon!

IMG_7102 IMG_7131IMG_7121IMG_7103IMG_7111IMG_7115IMG_7119 IMG_7130

Love,

Elle

deco lights

Een gedachte over “BLACK IS ALWAYS A GOOD IDEA

Geef een reactie