Weekend vibes

Mijn voornemen om iedere week een “door de week heen” te maken is door alle drukte van de webshop en baby een beetje in het water gevallen! Toch kijk ik graag nog even terug naar ons weekend! Vin heeft last van krampjes en mama en papa zijn best moe… Dus een rustig weekendje konden we wel gebruiken!

We gingen langs bij de oma’s en de opa’s en buiten af en toe een hevige huilbui opvangen en een klein dutje hier en daar deden we helemaal niets!

De dagen vliegen voorbij en ik kan het zelf maar met moeite een plek geven! Ik wil zo veel mogelijk op een dag doen en maak iedere dag een planning… Oeps.. Was ik even vergeten dat plannen met een baby niet echt kan!

Dit weekend gooide ik alle plannen dan maar even de vuilbak in!

Cis die zit dan weer in zijn peuterpuberteit … Alles wat niet mag is mega aantrekkelijk en hij draagt een air over zich alsof hij heel de wereld aan kan! Als het niet te stout is hou ik wel van die deugnieterij!

Cis… Een engeltje of een bengeltje? Kijk zelf en oordeel…

Because of all the work with the new webshop and baby Vin I wasn’t able to give you guys a summary of each week as I intended to do! Yet I would like to look back at our weekend! Vin suffers from cramps and mom and dad are quite tired… So we could use an easy weekend! 

We visited grandmothers and grandfathers and besides the occasional crying and slepping we didn’t do a thing! 

The days fly by and I am struggling with it! I want to do as much as possible and make a planning every day… Oops.. I forgot that making plans doesn’t work with a baby! 

This weekend I decided not to make any plans at all! 

Cis however is in his toddler puberty … Everything he may not do is extra interesting and he has this attitude where he can take on the whole world! If he is not too naughty I can actually enjoy him being like that! 

Cis… An angel or a naughty boy? You guys be the judge…  

  
  

  
  

 

Love,

Elle.

selfmadekopie

One thought on “Weekend vibes

Geef een reactie