OOTD – ELLE & CIS

Ik ben verliefd op een klein ondeugend beertje. Cis zag er weer te schattig uit in zijn nieuwe Iglo & Indi pakje uit de Elle Milla Shop . Het bewijs dat de herfst begonnen is, zie je duidelijk als je naar buiten kijkt en de regen uit de lucht ziet vallen!
Daar horen regen laarsjes bij! Deze klassieker van AIGLE bestelde ik vorige jaar bij ZALANDO … Nog een beetje te groot.. gelukkig kan hij ze nu perfect aan op het goede moment!
Als finishing touch de beren muts die binnen enkele weken te koop is bij de Elle Milla Shop! Vorige winter ontwierp ik enkele leuke dierenmutsen en ook dit jaar maak ik er weer! De mutsen gaan van 0 tot 8 jaar. Pre orders zijn nu al welkom! 😉 Stuur dan gerust een mailtje naar ellemilla@gmail.com.

Voor mezelf koos ik weer voor mijn favoriete H&M bikerpants… 😉  een basic top van Zara en de nieuwe Black & White sjaal ook uit de Elle Milla shop! (ja sorry… ik kan er niets aan doen… dat komt er van wanneer je een webshop hebt met alleen maar favoriete kleding stuks! 😉 )
Ik ben echt verslaafd aan sjaals… ze maken mijn vaak basic outfits altijd een tikkeltje anders!
Black-white en grey…. dat blijven gewoon top kleuren!
Voor klein en groot!

SHOP – – – –  BLACK & WHITE SJAAL  

SHOP – – – –  PLAYSUIT CIS

SHOP – – – – BANDIT THE BEAR PILLOW

PRE ORDER – – – –  BEER MUTS  

I am in love with a little naughty bear. Cis was looking too cute again in his new Iglo & Indi playsuit from the Elle Milla Shop. The proof that fall has started you can see clearly looking outside and seeing the rain fall from the sky!
This asks for rain boots! This classic from AIGLE I ordered last year at ZALANDO … Still a little bit too big.. Luckily now he can wear the exactly at the right moment!
As finishing touch the bear hat that will be for sale in my Elle Milla Shop in a few weeks! Last winter I designed some nice animal hats and also this year I will be making a few! The hats go from 0 to 8 years. Pre orders are welcome already! 😉 Just send an e-mail to: ellemilla@gmail.com.

For myself I chose my favorite H&M bikerpants again… 😉  a basic top from Zara and the new Black & White scarf, also from the Elle Milla Shop! ( sorry… I can’t help myself… that’s what you get when you have a webshop with only favorite pieces! 😉 )
I am really addicted to scarfs… They make my basic outfit alsways a little different!
Black-white and grey…. those are always top colors!
For big and small!!

SHOP – – – –  BLACK & WHITE SCARF  

SHOP – – – –  PLAYSUIT CIS

SHOP – – – – BANDIT THE BEAR PILLOW

PRE ORDER – – – –  BEAR HAT  

IMG_6736IMG_6715-1 IMG_6739 IMG_6741 IMG_6707 IMG_6750IMG_6688 IMG_6813IMG_6690

Geef een reactie