Cis at home

Cis is dol op veel dingen… Maar 1 van zijn favoriete bezigheden is rommel maken! Een dagje thuis wil zeggen dat hij zo veel mogelijk speelgoed rond strooit en zoveel mogelijk kasten leeg haalt in zo weinig mogelijk tijd! De laatste weken laat Cis ook duidelijk merken dat hij grote broer is! En met groot bedoel ik ook echt groot! Zijn woordenschat is zo uitgebreid en ik lach me iedere dag kapot met zijn uitspraken of woord keuzes! Hij vindt het super om iedereen de les te spellen! En zet mama die iets niet goed doet, graag in de hoek!  Jaloers op Vin is hij totaal niet… Hij is trouwens ontzettend lief voor zen kleine broer en draagt er ook zorg voor! Dat maakt me zo trots!

Nu de kamer van Vin nog niet echt in gebruik is zorgt Cis er wel voor dat er ook daar genoeg rommel komt te liggen! Zijn memorybox dat onder zijn bedje ligt haalt hij dan met alle plezier leeg en verspreid deze veel betekenende rommeltjes dan over Vin zijn tapijt! Heerlijk… Nog meer opruimwerk voor mama! 😉

Gelukkig doet hij het allemaal in veel stijl! Zijn Iglo & Indi pakje staat hem dan ook als gegoten en zit lekker comfortabel om nog meer rommel te kunnen maken! 😉

Shop Iglo&Indi playsuit HIER

Shop Vinny the cat HIER

Tapijt : IKEA

Cis loves a lot of things… But 1 of his favorite things is making a mess! A day at home means toys everywhere and cleaning out as many cabinets he can! The last weeks Cis also shows he is the big brother! And big means really big in thi case! His vocabulary has grown a lot and I laugh about him and his choice of words all day! He loves to lecture everybody! And if mummy does something wrong he puts me “in the corner”!  He is not jealous of Vin at all… He is very sweet to his little brother and takes care of him! That makes me so proud! 

Since Vin’s room isn’t used yet Cis makes sure it’s a mess there as well! He empties his memory box (that’s under his bed) under Vin’s carpet! I love it… Even more claening for mummy! 😉 

Luckily he does it all in style! His Iglo & Indi playsuit suits him well and fits comfortably to make an even bigger mess! 😉 

Shop Iglo&Indi playsuit HERE

Shop Vinny the Cat HERE

Carpet: IKEA 

  
  

Love,

Elle.

littleinndians

Geef een reactie