Hot new Bugaboo

Diesel en Bugaboo doen het weer! Na hun eerste geslaagde samenwerking maakte zij een vervolg en brachten deze prachtige nieuwe Denim collectie op de markt!

Tijdloos cool door een washed en speciaal behandelde Denim! Deze is met de hand gescheurd, vervaagd en beklad met verfspatten in verschillende denim tinten. Na verloop van tijd vervaagt de denim, net zoals je favoriete jeans! Met deze Bugaboo by Diesel collectie trek je als echte denim liefhebber sowieso de aandacht.

Nog leuker is dat Bugaboo enkele kinderen uitnodigde om helemaal los te gaan! Ze konden hun creativiteit en energie kwijt met verf… Veel verf! Zo ontstond de achtergrond van de nieuwe campagne! Een actie dat ik enorm aanmoedig! Kids hun gang laten gaan met verf levert enorm veel moois op! ( En ik kan het weten… Remember this one… ?Love,

Elle.

Geef een reactie