Outfit – Elle & The boys 

Ieder jaar mogen we er aan geloven… Die prachtige mooie nieuwe fall collecties! Ook dit  jaar ziet het er weer veel belovend uit! Ik grijp weer naar zwart… Gewoon omdat zwart altijd een goed idee is! 😉

De trenchcoat is een echte klassieker, maar ook die klassiekers kunnen ook weer een tikkeltje anders! De Dr. Martens boots zijn zeker ook een musthave voor iedere winter! En trouwens heel leuk om een matching outfit te maken met je kids!

Outfit Elle :

Legging : H&M   Boots : Dr. Martens Jas : Dailylook

Every year it’s the same story… Those beautiful autumn/winter collections! Also this year it looks promising! I’m going for black… Just because black is always a good idea! 😉 

The trenchcoat is a real classic, but also these classics can be worn a little different! The Dr. Martens boots are certainly a musthave for every winter! And by the way very nice to make a matching outfit with your kids! 

Outfit Elle : 

Legging : H&M   Boots : Dr. Martens Coat: Dailylook

Voor Cis koos een Little Indians broekje die ik bij mij in de shop verkoop! De Dr.Martens met een glanzend laagje kan Cis ook wel aan! Hij maakt het toch lekker stoer met zijn NuNuNu jasje!

For Cis I chose a Little Indians pants which I sell in my shop! The Dr. Martens with a shiny layer Cis can handle! He makes it extra cool wit his NuNuNu jacket!

Kleine Vin wrapped up in marmer. Het mooie kruippakje van H&M met bijpassende muts kan ik echt niet laten liggen! Zwarte kousjes en lekker warme boots (ook van H&M) zorgen ervoor dat Vin’s outfit perfect bij die van mama en die van grote broer passen!

Little Vin wrapped up in marble. The beatiful onepiece of H&M with matching hat I can’t resist! Black socks and nicely warm boots (also H&M) makes sure Vin’s outfit matches mommy’s and big bro’s outfit perfectly!


Love,

Elle.

Een gedachte over “Outfit – Elle & The boys 

Geef een reactie