H&M Space collectie Kids

Nog een paar dagen wachten en dan mogen we de prachtige najaarscollectie voor kids bij H&M bewonderen! Niet zomaar een collectie want deze Space geïnspireerde studio collectie komt in beperkte oplage! Deze SNEAK PEAK doet mijn hartje sneller slaan! Een mix van streetstyle met speelse items in een fijne kwaliteit! Denim, zachte wol, jersey en nylon. De bomberjacket en de speelse knitwear items zijn echte musthaves voor het najaar! Ook de coole sneakerlaarsjes zijn key items waar ik alvast verliefd op ben!

De collecties zijn vanaf 17 september verkrijgbaar bij de H&M Stores in de grote steden. Ik kijk er alvast naar uit!

We have to wait just a few days more for the autumn/winter collection for kids at H&M! Not just a collection but this Space inspired studio collection comes in limited edition! This SNEAK PEAK makes my heart beat faster! A mix of streetstyle with playful items in a nice quality! Denim, soft wool, jersey and nylon. The bomberjacket and the palyful knitwear items are true musthaves for this AW! Also the sneaker boots are key items which I fell in love with! 

The collections are available from September 17th at the H&M Stores in the big cities. I’m looking forward to it! 


  
  
  
  
  

Een gedachte over “H&M Space collectie Kids

Geef een reactie