Een kaartje

Toen ik zwanger was van Cis toen werd alles tot in de kleinste puntjes voorbereid! Ook aan het geboortekaartje dacht ik dagen lang over na…

Herinneren jullie zich deze post nog? Ik zou weer alles tot in de puntjes voorbereiden! Woopsie…

Toen ik 2 dagen na de bevalling van Vin in het ziekenhuis wakker schrok dat er ook nog geboortekaartjes moesten komen was ik heel blij dat ik hiervoor hippegeboortekaartjes.nl had ontdekt! Ik wist dat ze een ruim aanbod hadden, dat je de kaartjes ook zelf kan pimpen of zelfs vanaf 0 je kaartje kan ontwerpen!

Ik had eerlijk gezegd nog geen idee! Ik probeerde een heleboel gekke dingen te verzinnen, maar misschien was simpel ook wel oké! Omdat Vin ons zo snel heeft verrast was “simpel” eigenlijk echt niet zo’n slecht idee! Het kaartje mocht Vin zijn snelle komst wel “uitstralen”… Dus een stukje karton met de “hoognodige gegevens” zou voor een “trashy” look zorgen! De suikerboontjes voor familie werden ook vervangen door een grote pot met zwarte dropjes en schoolkrijtjes waar iedereen even een grabbel uit mocht nemen! 🙂

Het hele idee paste gewoon echt bij zijn snelle komst! Zo van ” doe maar lekker normaal”… Het belangrijkste lag toch in mijn armen…

When I was pregnant with Cis everything was prepared in the smallest details! I had also given a lot of thought to the birth announcement…

Do you remember this post? I would prepare everything again! Woopsie…

2 days after giving birth to Vin I woke up and realized there had to be birth announcements! Luckily I had discovered hippegeboortekaartjes.nl before. I knew they had a huge offer, yhat you can pimp the cards and that you can even design your card from scratch! 

To be honoust: I didn’t have a clue yet what I wanted! I tried to come up with lots of crazy things, but maybe simple was better! Because Vin had surprised us “simple” wasn’t such a bad idea! The card should reflect Vin’s fast arrival… So a piece of cardboard with just the needed details would give a trashy look! The sugar beans for the family were replaced with black and white candy in a big jar for everyone to take a big hand from! 🙂 

The whole idea just fitted his quick arrival! “Just be normal”… The most important thing was in my arms anyway…


   Dus ben je opzoek naar een leuke geboortekaartje? Of wil je graag je kaartje zelf ontwerpen?

Bij Hippe geboortekaartjes vind je vast en zeker een kaartje naar jou smaak! Je kan je zelfgemaakte of bewerkte kaartje gewoon opslaan in je account en van zodra het zover is, pas je gewoon even de datum aan!

Met enkele klikken is je kaartje besteld en klaar voor verzending!

Voila,

Jullie weten waar naartoe! 😉

Love,

Elle.

3 gedachten over “Een kaartje

Geef een reactie