New In The Elle Milla Shop!! 

Weer wat moois bij in de Elle Milla Shop! Haaa… Ik kan het bijna niet beschrijven, maar het is een super leuk gevoel! Wanneer de nieuwe spulletjes hier aankomen en ik ze uitpak begint mijn buikje al te kriebelen! Ik kan dan amper wachten om jullie de mooie nieuwe spulletjes te laten zien! Vorige week stelde ik jullie een mooie collectie gilets voor…  En al had ik een klein vermoeden dat ze in de smaak zouden vallen, ik had niet kunnen denken dat ze de deur uit zouden vliegen! Gelukkig heb ik weer een nieuwe reeks gilets voor jullie klaar staan! Weer een reeks die ik voor mezelf maar vooral voor jullie uitkoos!

Deze gilets zijn winter musthaves. Eyecathcers die je eindeloos kan combineren! Stijlvol met een tikkeltje Rock&Roll ! Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Dit en nog meer moois vond je HIER in de shop! Wat is jullie favoriet?

Again some new stuff in the Elle Milla Shop! Haaa… I can hardly describe it, but it’s a super nice feeling! When the new things arrive and I unpack them I can hardly wait to show them to you guys!  Last week I presented a nice collection of gilets… I had a feeling you would like them, but couldn’t have imagined they would fly out the door! Luckily I have a new range of gilets ready for you guys! Again a range I selected for myself, but especially for you!

These gilets are winter musthaves. Eyecathcers that can be combined endlessly! Stylisch with a bit of Rock&Roll ! Ican’t get enough of them!

This and so much more you can find HERE in the shop! What’s your favorite?

   

Love,

Elle.

Een gedachte over “New In The Elle Milla Shop!! 

 1. Hoi Elle,
  Heel erg bedankt voor de vlotte service! Ik ben helemaal happy met mijn supermooie sjaal!
  Hele mooie collectie trouwens!

  Liefs,

  Daphne
  xxx

Geef een reactie