kijk binnen bij Vin

Ik kreeg al enkele keren de vraag hoe Vin zijn kamertje er eigenlijk uit ziet… Wel lieverds… Net zoals ik nog 101 andere dingen moest regelen moest ik zijn kamertje ook nog afwerken! De meubeltjes had ik ondertussen al wel uitgepakt maar aangezien Vin nu toch nog bij ons op de kamer slaapt en ik best wel wat tijd te kort heb, is het mooi afwerken er nog niet echt van gekomen! Het ziet er wel super leuk uit hoor… Maar ik wil hem afwerken tot in de kleinste details!

Voorlopig laat ik jullie al graag zijn bedje zien! Toen de Home Collectie van Stokke uitkwam was ik meteen verkocht! Een prachtige meegroei collectie… Van een wieg tot een peuterbedje met heel veel mogelijkheden. De Home collectie heeft zijn naam niet gestolen! Het bedje is gemaakt in de vorm van een huisje en werd ook zo ontworpen dat je kinderen in mee kunnen groeien. Wanneer ze wat ouder worden stimuleert het zelf hun fantasie, want het huisje zorgt niet alleen voor veel slaap maar ook veel speel plezier!

De eerste maanden gaat Vin er van kunnen genieten… Wanneer Cis klaar is voor zijn peuterbedje ruilen we hun bedjes om en bouwen we het huisjes bed om naar de “peuterversie” 😉

Ik pimpte het bedje alvast met wat slingertjes van mijn “To The Moon” collectie en kussentjes en ook meneer de olifant kreeg een mooi plekje tegen de muur! In iedere kinderkamer hoort zo’n dierenhoofd vind ik! Cis heeft koning leeuw boven zijn bedje hangen. Ik heb trouwens mijn favoriete trophees in de Elle Milla shop te koop staan! Neem HIER zeker eens een kijkje!

Ook de Cuddle Budies zijn ideaal om de boel aan te kleden! Ze zijn niet alleen de beste knuffelvriendjes maar ook prachtige decoratie!

Het tapijt vonden we voor een appel en een ei bij Ikea!

Het ziet er al super leuk uit vind ik… Maar uiteraard moet er nog veel bij! Ik heb nog een super leuke commode van Stokke staan en er moeten nog manden en schabbetjes bij! Binnenkort maak ik een volledige dag vrij om in zijn kamertje aan de slag te gaan! Maar voorlopig is dit dus het resultaat!

Het prachtige wiegje dat bij de Stokke Home collectie hoort staat voorlopig nog bij ons in de woonkamer! Het is super compact en maakt zacht wiegende bewegingen waardoor Vin heerlijk in slaap kan vallen! Ik zet het wiegje iedere keer op een andere plek. De ene keer bij de raam, dan weer op een donkere plek en soms dicht bij de tv. Zo went hij aan verschillende situaties!

Ik kijk echt al uit naar de echte herfstdagen. Alles extra gezellig thuis! To be continued dus! Cis is alvast een beetje jaloers denk ik! 😉

IMG_5530IMG_5504  IMG_5539IMG_5521 IMG_5549IMG_5563IMG_6133

www.stokke.be


www.ellemillashop.com

Love,

Elle.

bunnies&clouds

2 thoughts on “kijk binnen bij Vin

Geef een reactie