Ootd – Cis & Elle  

Ja, hier is dan weer een outfit post! De nieuwe collecties zijn zo mooi en ik beloof jullie de komende weken veel moois te laten zien!

Cis werd verwent met een super mooi outfitje van Six Hugs & Rock’n Roll! Een Belgisch kleding label wat ik vond bij Monkey&Butterfly. Een super leuke webshop met kinderkleding waar je zeker en vast wild van zal worden!

Zowel het shirt als het broekje kan je er bestellen!

Zijn nieuwe schoentjes komen van Brantano… Met deze “kleurtjes” kan ik veel kanten op!

Zijn koffertje van Netflix draagt hij het liefst heel de dag met zich mee! Hij verstopt er de gekste dingen in! Halve koekjes, ballonnetjes, kleurpotloodjes, kousen… Alles wat hij die dag interessant genoeg vindt neemt hij mee! 🙂

Ik zelf draag een basic top van Zara een zwart rokje van Bershka en een gilet uit de Elle Milla Shop! Lang leve de basics! Voorlopig is het nog een beetje te warm, maar wanneer de temperaturen dalen draag ik deze outfit het liefst met kniekousen!

Yes, here is another outfit post! The new collections are so beautiful and I promise to show you guys some really nice things the coming weeks! 

Cis got spoiled with a super nice little outfit fromSix Hugs & Rock’n Roll! A Belgian clothing label which I found at Monkey&Butterfly. A really nice webshop with kids clothing which will most certainly make you go wild! 

Both the shirt and pants can be ordered there! 

His new shoes are from Brantano… With these “colors” I can go many ways! 

He carries around his little suitcase from Netflix all day! He hides the craziest stuff in there! Half cookies, baloons, crayons, socks… Everything he finds interesting enough he takes with him! 🙂 

I wear a basic top from Zara with a black skirt from Bershka and a gilet from the Elle Milla Shop! I love my basics! For now it’s a little too warm, but when temperatures will drop I prefer to wear this outfit with knee socks!

IMG_6226
IMG_6227IMG_6231

Een gedachte over “Ootd – Cis & Elle  

Geef een reactie