Ootd – Elle 

Tijdens de werkuren door even de beentjes strekken kan nooit geen kwaad! Tijd voor een kleine pauze en een frisse neus!
Jullie weten dat ik niet voorbereid was op kleine Vin zijn komst en ik moest nog even wachten op onze nieuwe Bugaboo… Cis zijn oude Bugaboo Sahara is nog steeds prachtig mooi, maar voor een korte wandeling vind ik het makkelijk om de maxi-cosi er op te monteren.
Vin is nog zo klein dat hij lijkt te verdwalen in die grote maxi-cosi… 🙂

Mijn favoriete H&M broek die ik langer dan een jaar iedere week aan deed was helemaal stuk gedragen… ik heb hem afgedragen tot het echt niet meer kon! Toen ik vorige week de H&M online shop bekeek, zag ik dat deze broek terug in stock was! Hallelujaaa! Deze dropte ik meteen in het winkelmandje! Ook het witte shirt met kant onderaan vond ik bij H&M.
De Gilet is er eentje uit mijn eigen fashion collectie in de Elle Milla shop! Ook de de handtas is er eentje uit men shop!
De comfy schoenen zijn van het merk P.I.U.R.E en vond ik bij Brantano.

Klaar voor de wandeling!

It’s very important to take a small break during working hours and go outside for a walk! You guys know I wasdn’t prepared for little Vin to come already and I had to wait for a while for his new Bugaboo… Cis’ old Bugaboo Sahara is still beautiful, but for a short walk I believe it’s easier to mount the maxi-cosi on.
Vin is still so small that he seems to disapear in that big maxi-cosi… 🙂

My favorite H&M pants which I wore over a year every week was totally worn to pieces… I wore it till the moment I really couldn’t be seen with it anymore! When I visited the H&M online shop last week I saw it was back in stock! Hallelujaaa! I dropped it in my shopping cart immediatelly! Also the white shirt with lace on the bottom I found there.
The Gilet is from my own fashion collection at the Elle Milla shop! Also the handbag is from there!
The comfy shoes are from the brand P.I.U.R.E and I found the at Brantano.

Ready to go for a walk!


Love,

Elle.

3 gedachten over “Ootd – Elle 

Geef een reactie