1 September – it’s mommy time

Zit jullie allereerste school ochtend er weer op? Zijn je kids weer naar school vertrokken of misschien bracht jij je kleintje wel voor de allereerste keer naar school! Hoe dan ook, het zijn spannende dagen! De voorbereidingen voor jou, de kids die aftellen en niet te vergeten zijn je kleine aapjes 2 maanden lang thuis geweest en heb jij waarschijnlijk weer nood aan rust.

Ik merkte rondom mij vreselijk veel stress! Mama’s die weken bezig zijn met die voorbereidingen… Lijstjes zorgvuldig afwerkten, en hopen nieuwe spullen kochten… Iedereen doet dit natuurlijk op zijn manier, maar ik denk dan… ” doe even rustig!”… Neem je tijd ervoor en geniet er gewoon van! Gooi die stress weg … De winkels zijn nog een heel schooljaar open! Je kan die extra paar sokken en sjaal nog een andere keer kopen…

Rust… Kijk even rond je heen en spits je oren… Het is stil in huis, laat de ontbijttafel nog even staan en neem een extra kopje koffie… Zet even je favoriete muziekje op en geniet even van die paar minuten me-time voor jij begint aan je werk! Zing mee (vals of niet) doe een dansje of sluit voor heel even je ogen… Maar geniet! 🙂 De routine kan weer beginnen… Of je daar nu blij mee bent of niet!

Hier is Cis gewoon naar de opvang blijven gaan en hij gaat pas na de kerst naar het grote schooltje! Ik geniet nog even van een knuffelmomentje met hem voor ik mijn paar minuten me-time inlas !

Ik heb uitgekeken naar een beetje minder warm weer… Want nu kan ik eindelijk mijn Happy Socks boven halen! Ook Cis en Vin kregen dezelfde sokjes als mama, al moet Vin nog een heel klein beetje verder groeien! 😉

Cheers mama’s ! Op het nieuwe schooljaar!

  
  
 www.happysocks.com

Love,

Elle.

2 thoughts on “1 September – it’s mommy time

  1. Deze collectie van Happy Socks kende ik nog niet, iets helemaal anders dan de kleurrijke en fleurige collecties die ze reeds hebben. Ook fijn en stiekem… hebben we zin in die herfstdagen 😉

  2. Hier zelf mama van 4… En neem zelf nooit me time maar door dit te lezen moedigd me dit aan 🙂 ik ben ook jong mama geworden en heb dit nooit gedaan tot nu 33 jaar 😉
    Het is waar als mama moet je genieten.
    Liefs jessica

Geef een reactie