Outfit Elle & the boys

We genieten nog een keer van een tropisch weertje en daarna gaan we stilaan weer naar de hetfst toe… Ik hoop stiekem dat de hetfst snel begint, want ik ben er dol op! Ik kijk al uit naar de regen tikkend op de ramen terwijl ik met men mannen lekker op de bank zit! De kaarsjes die branden met warme kopjes thee erbij! Maar ook af en toe een frisse neus halen en lekker gaan wandelen! Dat doen we nu met 1 mannetje extra erbij! Mijn style pages breiden dus uit… ūüėČ

De nieuwe collecties komen nu overal uit! Ik vind het zalig om al dit nieuws weer te ontdekken! Voor de kids ben ik helemaal verkocht aan de nieuwe collectie van Beau Loves! Wauw… Een stoere collectie met een klein duister kantje! Deze Musthaves voor mijn boys staan dan ook zeker bovenaan mijn wishlist! Voor Cis een casual sweater en broek zodat hij makkelijk kan spelen en voor Vin koos ik een ¬†onepiece met prachtige Fringe details! Een top trend voor dit seioen! Voor mezelf staat deze O’Ren Official trui in mijn top 3 van FALL MUSTHAVES! Al dit combineer ik met nog meer moois… Julie zien her zelf…in de onderstaande stylepage… Voor Elle & The boys! ūüėČ

elle&theboys

  1. Clutch – ElleMillaShop¬†¬† ¬†2. ¬†Onepiece – ¬†Beau Loves bij Goldfish.be¬† ¬†3. Bugaboo Chevron ¬† ¬†4. Sweater – O-Ren¬†OFFICIAL ¬† 5. Pants – Supertrash ¬† 6. Brantano ¬† ¬† ¬†7-Bandit the bear –¬†¬†ElleMillaShop¬† ¬†8. ¬†Sweater – Beau Loves Bij Goldfish.be¬† ¬†9. Pants Beau Loves bij Goldfish.be ¬† 10. NikeLove, Elle.

MINI DRESSING

One thought on “Outfit Elle & the boys

  1. eindelijk iemand die mijn liefde voor de herfst deelt ūüôā !!!
    De O’ren sweater is echt superleuk! En voor de kleintjes vind ik die onepiece van Beau Loves ook echt prachtig!

Geef een reactie