Baby Musthave – Stokke Steps

Doordat Vin 4 weken te vroeg hallo kwam zeggen kon ik jammer genoeg niet mijn volledige uitzetlijst met jullie delen! Toch geef ik jullie met plezier mijn Musthave baby-uitzet spullen prijs…Spullen die ik niet zou kunnen missen en die mij een handje helpen in huis om het met een peuter en een newborn zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken!

Het staat hier al lekker vol bij ons thuis en in ieder hoekje staat wel een stoeltje, een tafeltje of een opbergmand… Met plezier voeg ik daar nog 2 stoelen aan toe. De Stokke Steps stoel en wipstoel! Omdat Vin een mooie wipstoel kreeg verdiende Cis natuurlijk ook een mooie nieuwe troon!
Ik heb de Stokke Tripp Trapp al 2 jaar in huis staan en is ondertussen onmisbaar geworden.
Maar we hebben aan onze eettafel een houten balk thuis waardoor de Tripp Trapp niet aan het hoofd van de tafel past… De Stokke Steps heeft uitgespreide poten en past zo wel aan onze eettafel. Cis voelt zich zo een echt koning aan tafel… super leuk om te zien!
Ook sleurt hij deze stoel ook overal met zich mee… Hij heeft namelijk ontdekt dat hij zo overal makkelijker bij kan! 🙂 klein kapoen… hij klimt dan zelf op de stoel en probeert bij het aanrecht te komen… Hoe hoger hij geraakt hoe beter!

Maar het allerbelangrijkste aan de Stokke Steps stoel is toch wel dat hij de perfecte aanvulling is voor de `Stokke Steps Wipstoel. Ik was opslag verliefd toen ik deze mooie stoel zag!
Hij ziet er zo comfortabel uit en zeker toen ik Vin er voor het eerst zag in liggen wist ik dat dit een perfecte keuze was geweest!
Klein meneertje in zijn Sofa… Het is super om te zien! Als hij even een moeilijk momentje heeft zet ik hem er in en door de zachte wiegende bewegingen voelt hij zich weer rustig worden!
Wanneer Vin weer wat groter is en fruit en groentepap gaat eten kan ik de Stokke wipstoel heel makkelijk op de Steps stoel monteren zodat hij mee aan de tafel kan zitten!
Nu alleen nog hopen dat Cis hiermee akkoord gaat! 😉

Zondag genoten we van een lazy sunday in de tuin… Ook baby Vin mocht voor het eerst mee genieten…
Mama en papa met een boekje en een drankje, Vin wiegend in zijn wipstoeltje en Cis ging op ontdekking met zijn grote troon! Het was een zalige dag…just as it should be…

IMG_6133IMG_6091 IMG_6141 IMG_6119  IMG_6097IMG_6115IMG_6111  IMG_6093

WWW.STOKKE.BE

Love,

Elle.

Geef een reactie