New in!!! The Casual Chic Collection

Zoals beloofd zouden we de ELLE MILLA SHOP steeds in beweging houden! We proberen zo vaak mogelijk met nieuwe spullen uit te komen… Afwisselend voor de mama’s en dan weer voor de kids! Ik heb de fashion smaak goed te pakken, want buiten dat ik er persoonlijk helemaal wild van word, merk ik ook dat dit bij jullie flink in de smaak valt! Meer fashion en meer accessoires dus! Laat ons daar vandaag maar eens mee beginnen! Sinds ik mama ben ben ik meer en meer beginnen houden van de Casual Chic look en probeer ik er dus steeds heel comfortabel maar ook heel stijlvol bij te lopen! Een loungy outfit gecombineerd met statement juwelen en een leuke handtas…

Ik koos daarom ook voor jullie een paar toppers uit, zodat jullie hier ook je slag in kunnen slaan! The Casual Chic Collectie ! Stuk voor stuk koos ik zorgvuldig deze collectie uit! Makkelijke truien die je op tal van manieren kan combineren! Ze zitten heerlijk comfortabel en zijn een musthave voor dit najaar! Ook de Lounge pants is een toppertje die je niet mag missen! Om het geheel af te werken koos ik nog voor enkele opvallende accessoires en Voila… Klaar om Casual Chic de deur uit te gaan!
Ik ben heel benieuwd hoe jij je outfit samen stelt!

Klik op de stylepage om naar de Casual Chic Corner te gaan! Ontdek deze musthaves samen met nog vele andere!

casual chic

Love,

Elle.

Geef een reactie