OOTD – Elle & Vin

Vandaag mocht ik even “uitslapen”. Vin is een goede slaper… maar hoe je het ook draait of keert… om de 3 a 4 uur flesjes geven hakt er na enkele weken toch een beetje in.
Grote broer Cis mocht naar opa en oma en zo kon ik enkele uurtjes langer slapen!
We gaan Cis zo weer ophalen zodat we van ons weekend samen kunnen genieten!
Ik neem kleine Vin mee in mijn Soothe t-shirt van lalabu. Een super uitvinding! Al zeg ik het zelf!
Het is een stylish shirt waar de baby zich goed en veilig voelt…
Geen draagzak nodig en het is prachtig om te zien!

Lalabu laat zich inspireren door de vrouwen in Afrika die ons hebben geleerd om de baby’s rondom ons lichaam in te wikkelen. Bij iedere aankoop gaat er ook 2% naar mama’s in Africa.

Het voelt heerlijk om Vin zo dicht bij me te dragen… Het shirt zit zo strak en het voelt zelfs een beetje aan alsof Vin nog in men buik zit!
Hij hoeft er maar enkele minuten in te zitten en hij valt meteen in slaap!
Aanrader dus voor alle (aanstaande) mama’s!

Shop je Lalabu Soothe shirt HIER!

IMG_6052IMG_6048

Outfit Elle :
Top : Lalabu
Rok : H&M
Bril : Second hand
Sjaal : Elle Milla Shop 
handtas : Soon available in the Elle Milla shop.

Love,

Elle.

3 thoughts on “OOTD – Elle & Vin

  1. Hey Elle!! Het ziet er een super handig t-shirtje uit. Ik ben welf op zoek naar een leuke alternatief op de meestal erg bombastische draagdoeken en dit lijkt me wel leuk. Kan je de lqlqbu gebuiken als draagzak waarbij je je 2 handen vrij hebt of moet je ook steeds je baby een beetje ondersteunen?

    Dank je wel voor de tip!

    1. Hoi Maite,
      Ik heb het de eerste weken heel veel gebruikt… Al vond ik het iets te weinig steun hebben om zo 2 handen vrij te hebben! Ik heb toen een mooie sjaal genomen en vastgeknoopt terhoogte van zijn hoofdje!… Klinkt een beetje ingewikkeld, maar ik vond het er eigenlijk heel mooi uitzien! En Vin vond het ook heel fijn!

Geef een reactie