Getest! Mustela for moms

Wanneer ik denk aan de heerlijke geur van “vergewassen babytjes” 🙂 krijg ik een instant smile op mijn gezicht! Er staan een heleboel verzorgingsproducjes hier thuis en zeker als het op babyproducten aankomt is het van groot belang dat het kwalitatief betrouwbare topproducten zijn! Ik blijf dan ook trouw aan vele klassiekers! Zoals Mustela… Buiten dat deze productjes zo goed en zacht zijn voor de babyhuid ruiken ze nog eens heeeeeelijk! ( kijk… Daar is die instant smile weer! )

Goed nieuws voor mama’s, want nu hoeven we niet meer stiekem aan die babyproductjes zitten! Ze brachten inmiddels een groot gamma nieuwe producten op de markt speciaal voor mama’s! Mustela Maternité ! Omdat ons lichaam best wel wat te verduren krijgt tijdens een zwangerschap, denk maar aan striemen, jeuk , verlies van stevigheid enz… Ontwikkelde ze bij Mustela producten die deze “kwaaltjes” verzachten! Smeren en nog eens smeren! We kunnen kiezen uit verschillende texturen… Gel, serum, olie, creme… Noem maar op! Ikzelf testte de olie tegen zwangerschapsstriemen… Ik begon ermee net enkele dagen voor de bevalling!  Geen plakkerige boel, maar een een sneldrogende olie die heerlijk ruikt en fijn uitsmeert! De dagen na de bevalling ben ik dan ook flink blijven smeren omdat mijn buikje met de seconde meer en meer verdween! ( dat vonden we natuurlijk niet erg… 🙂 ) Ook nu gebruik ik de olie nog steeds…

Ik maakte in het ziekenhuis enkele buikfoto’s zodat jullie de veranderingen van mijn lichaam na de bevalling wat kunnen meevolgen… Vele van jullie vroegen hoe ik zo snel weer zo strak kon zijn en ik moet eerlijk zeggen … “Puur geluk”! Bij Cis ging het snel, maar dit keer had ik maar 3 dagen nodig om van “flubby” naar strak te gaan!

Dag 2


 Dag 3  
Dit is geen show off, want ik weet dat vele mama’s hier maanden voor moeten werken… Maar iedereen heeft een andere lichaam en ik denk dat er vele zich afvragen, wat en hoe met je lichaam na de bevalling! Ik neem jullie hier de komende weken/maanden ook mee in mijn ervaringen, kwaaltjes en tips!
Mustela voorvlama’s is alvast een fijne smeertip dus voor jullie lieve mama’s!

http://www.mustela.be/nl/Deskundige-verzorgingsproducten/Verzorgingsproducten-voor-aanstaande-en-jonge-moeders/U-bent-zwanger

Love,

Elle

One thought on “Getest! Mustela for moms

Geef een reactie