The look of love – Elle & the boys 

Kleine Vin eet en slaapt super goed! Hij komt goed bij en weegt nu 2.6 kg. Daar zijn we heel blij om! Toch blijft hij echt nog een mini mannetje en alle newborn kleertjes die ik in huis heb zijn veel te groot! Ik probeer dus een beetje te improviseren en rol broekspijpen en mouwen mooi op! Binnen enkele weken past hij overal mooi in dus probeer ik niet te veel nieuws te kopen in prematuur maat…

Toen ik vorige week een heel mooi pakje aankreeg was ik dan ook super blij! 1 van mijn favoriete online webshops “purestarters” verraste me met een ini mini onepiece van kidscase! Een merk uit Nederland waar ik ook mijn hartje aan verloren heb! De basic onepiece van kleine Vin is in maatje 50 maar past nu al zo mooi aan! De mouwen mooi strak aanpassend en Vin zijn beentjes verdwijnen niet in de veel te grote broekspijpen! 🙂

Tijd voor een kleine shoot dacht ik… Die draaide uiteindelijk uit in een groot knuffelfestijn met grote broer erbij!

Thanks purestarters voor dit mooie pakje! Hij staat er beeldig mee!

       

Onepiece Vin : http://www.purestarters.nl

Outfit Cis : Zara

Outfit Elle : H&M
Love,

Elle.

5 gedachten over “The look of love – Elle & the boys 

Geef een reactie