BABY MUSTHAVE – DIFRAX FLESJES

IMG_5677Omdat Vin het de eerste dagen moeilijk had met eten zat de spanning er een beetje in… Zou hij een moeilijke eter worden? Zou het allemaal wel lukken thuis? Want ons kleine vriend moest toch wel snel op gewicht komen…

Gelukkig was ik WEL al voorzien op papflesjes… dit keer koos ik voor de S-flesjes van Difrax
Na Cis als proefkonijn te gebruiken en na dat ik al verliefd werd op hun prachtige tutjes-collectie…koos ik zonder twijfel voor de mooie papflesjes van Difrax…
Ze zorgen voor een ontspannen houding en oogcontact tussen mezelf en Vin…
Ook voorkomen ze vermenging van lucht en melk waardoor er minder kans is op darmkrampjes…
Dit zijn nog maar een paar voordelen van de flesjes… om nog maar te zwijgen van de mooie kleurtjes.
Ik heb nu een hele collectie kleurtjes thuis staan… van wit tot grijs en van blauw tot zelfs roos. ( ja hoor… mama wil ook wat! 😉 )
Ik mix de kleurtjes zelfs een beetje door elkaar… een roze dop met een blauwe fles en witte onderkant… Zo leert Cis ondertussen zijn kleurtjes kennen en kan ik hem mee betrekken bij het flesjes moment! Leuk hoor!
Ook de flesverwarmer is super handig en warmt de pap in een mum van tijd op.
Geen geknoei en gezoek naar de juiste temperatuur want hij zorgt steeds voor de juiste 37 graden.
IMG_8534Ik heb hem zelfs boven op de kamer gezet… zo hoef ik niet iedere keer naar beneden te gaan wanneer ik een flesje moet geven!
Ideaal toch?!
Ik ben echt super blij dat onze kleine Vin zo goed eet… Vele prematuur kindjes eten na thuiskomst nog steeds uit ziekenhuisflesjes… Kleine Vin niet hoor! Die is helemaal verkocht aan de Difrax S-flesjes… en mama ook! 😉IMG_5694
IMG_7754

Shoppen bij DIFRAX 

Love,

Elle