BABY MUSTHAVE – DIFRAX FLESJES

IMG_5677Omdat Vin het de eerste dagen moeilijk had met eten zat de spanning er een beetje in… Zou hij een moeilijke eter worden? Zou het allemaal wel lukken thuis? Want ons kleine vriend moest toch wel snel op gewicht komen…

Gelukkig was ik WEL al voorzien op papflesjes… dit keer koos ik voor de S-flesjes van Difrax
Na Cis als proefkonijn te gebruiken en na dat ik al verliefd werd op hun prachtige tutjes-collectie…koos ik zonder twijfel voor de mooie papflesjes van Difrax…
Ze zorgen voor een ontspannen houding en oogcontact tussen mezelf en Vin…
Ook voorkomen ze vermenging van lucht en melk waardoor er minder kans is op darmkrampjes…
Dit zijn nog maar een paar voordelen van de flesjes… om nog maar te zwijgen van de mooie kleurtjes.
Ik heb nu een hele collectie kleurtjes thuis staan… van wit tot grijs en van blauw tot zelfs roos. ( ja hoor… mama wil ook wat! 😉 )
Ik mix de kleurtjes zelfs een beetje door elkaar… een roze dop met een blauwe fles en witte onderkant… Zo leert Cis ondertussen zijn kleurtjes kennen en kan ik hem mee betrekken bij het flesjes moment! Leuk hoor!
Ook de flesverwarmer is super handig en warmt de pap in een mum van tijd op.
Geen geknoei en gezoek naar de juiste temperatuur want hij zorgt steeds voor de juiste 37 graden.
IMG_8534Ik heb hem zelfs boven op de kamer gezet… zo hoef ik niet iedere keer naar beneden te gaan wanneer ik een flesje moet geven!
Ideaal toch?!
Ik ben echt super blij dat onze kleine Vin zo goed eet… Vele prematuur kindjes eten na thuiskomst nog steeds uit ziekenhuisflesjes… Kleine Vin niet hoor! Die is helemaal verkocht aan de Difrax S-flesjes… en mama ook! 😉IMG_5694
IMG_7754

Shoppen bij DIFRAX 

Love,

Elle

6 thoughts on “BABY MUSTHAVE – DIFRAX FLESJES

  1. Ik gebruikte voor Cis ook altijd Avent en ook tevreden over hoor! Maar ik merk het verschil wel degelijk… De difrax flesjes zijn echt makkelijker om te geven… Gek hoe zo’n flesje toch een ander gevoel kan geven! 🙂

   Wat de tutjes betreft… Hier toch ook een succes… Maar Cis gebruikt alle tutjes die hij maar kan vinden 🙂 kleine kapoen!

 1. Hier Bvkindjes en dus ook een avent-fan. Nu is mijn zus onlangs bevallen ( ook prematuur op 33w) en zij heeft ook voor difrax gekozen. En, wat ik daarbij echt niet snap, is dat je het verwarmingselement van de verwarmer in je fles moet steken. Zo gebruik je steeds hetzelfde element wat niet gesteriliseerd kan worden (aan te raden tot min3maand) maar wel in de vaatwasser mag (afgeraden tot 1jaar). Ze heeft voor difrax gekozen owv de reclame dat ze goed zijn voor kraampjes maar had ze de werking van de flessenverwarmer vooraf geweten, had ze voor een ander merk gekozen.

  1. Ik moest even wennen aan die verwarmer hoor… Snap wat je bedoelt, maar ik vind het een fijn ding… Ik gebruik hem snachts in de slaapkamer zodat ik niet een paar keer naar beneden moet snachts! 🙂 ik spoel het verwarmingselement af met heel warm water, maar de vaatwasser heb ik nog niet aangedurfd! Overdag gaan de flesjes de magnetron in…
   Ik vind de flesjes echt fijn …. zo’n fijne houding …Jammer dat je zus er minder tevreden van is! 🙁

   1. Van de flesjes zelf is ze wel tevreden 😊, niet van de manier waarop ze opgewarmd moeten worden want daarvoor gebruikt ze ook de microgolf

 2. Heb je een foto van zo’n gekke kleuren combinatie. Ik wist niet dat je ze helemaal uit elkaar kon halen. Momenteel staan er twee flesjes van avent op de lijst omdat ik bv wil even, maar als we nog flesjes nodig hebben, wil ik het zeker proberen. Ik ben al zeker fan van de designs op de tutjes (liggen al klaar)

Geef een reactie