NOW ONLINE !!!! ELLE MILLA THE SHOP

Schermafbeelding 2015-07-31 om 16.33.25

EIN-DE-LIJK! Na jaren dromen en brainstormen en na maanden alles klaarstomen is het dan nu eindelijk tijd om mijn nieuwe kindje aan jullie voor te stellen! (Nee… babyboy 2 zit nog lekker “rustig” in mijn buikje en die mag daar nog enkele weken blijven!). Ik heb het over mijn nieuwe werk, mijn nieuwe trots en toch wel mijn nieuwe passie: ELLE MILLA THE SHOP!

Enkele maanden geleden hakte ik de knoop door… Ik wou een echte Elle Milla shop… Die shop zou een aanvulling van mijn blog gaan worden. Dagelijks op zoek gaan naar fashion, interieur en lifestyle trends voor klein en groot werd een passie en het idee om buiten tips te geven, ze ook nog eens te kunnen aanbieden leek me meer dan geweldig! Ik nam contact op met mijn favoriete merkjes van over heel de wereld en besefte dat dit allemaal wel eens heel echt zou kunnen worden! Dat werd het ook, want meer en meer begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen en ontstond er een concept!

Het concept is simpel… Naast mijn eigen creaties bied ik een ruim aanbod aan met fashion- en interieurspullen voor mama’s en kids. Mijn favorieten, zorgvuldig uitgezocht voor jullie! Het idee dat je als mama een rompertje en knuffel voor je kleintje kan bestellen en ook nog even langs de ladies afdeling kan passeren om een handtas of juweeltje bij te kopen, zou jullie verwenmomentje moeten zijn!

De shop zal steeds in ontwikkeling zijn, aangezien ik iedere dag actief blijf zoeken naar de leukste spullen! Om te starten heb ik een zo breed mogelijk beeld proberen te vormen zodat jullie een idee hebben wat je de komende weken, maanden en hopelijk nog vele jaren kan gaan verwachten! We presenteren alles in Elle Milla style… Dus proberen zoveel mogelijk met eigen beeldmateriaal te werken en telkens een sfeer en een gevoel mee te geven!

Als ik kon zouden er al tientallen andere spullen mee in de shop staan, maar ik denk dat jullie ook beseffen dat zoiets moet groeien! Of het nu fashion voor je kleintje is, of voor jezelf…. Knuffels en deco voor de kids of zelfs lifestyle producten…Ik kies ze met veel liefde en bewondering uit en kan jullie alvast vertellen dat er nog heel veel moois bij zal komen!

Lieve volgers, familie en vrienden… Ik wil jullie ontzettend hard bedanken voor deze kans! Ik heb hier jaren van gedroomd en zonder jullie zou dit nooit mogelijk geweest zijn. Om jullie te bedanken (en natuurlijk ook omdat ik het ongeloooofelijk graag doe!) ga ik iedere dag keihard werken, zoeken en verder dromen zodat ik van deze Elle Milla Shop nog veel meer kan maken! Duizend keer dank!

En dan is het nu het grote moment dat ik jullie met heel veel plezier (en met een razend snel kloppend hartje) naar de deuren van mijn webshop stuur! Ties (my moon, my man en mijn held! ;-))  en ik hebben er zo veel mogelijk tijd ingestoken om jullie het shoppen zo aangenaam mogelijk te maken! Wij zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden….

Wees welkom en hopelijk zien we jullie vaak terug bij… WWW.ELLEMILLASHOP.COM

FI-NAL-LY! After years of dreaming and brainstorming and after months of preparations the time has finally come to present you my new baby! (No… baby boy 2 is still “at ease” in my belly and he can stay there for a few weeks!). I am talking about my new work, my new pride and also my new passion: ELLE MILLA THE SHOP!

A few months back I made the decision… I wanted a real Elle Milla shop… This shop would be an addition to my blog. Browsing daily for fashion, interior and lifestyle trends for young and old became a passion and the idea to not only give tips, but also being able to offer them to you seemed more than amazing! I contacted my favorite brands all over the world and realized that I could really make this happen! And I did, because more and more the details became clear and a concept was born!

The concept is simple… Apart from my own creations I offer a wide range of fashion and interior products for mums and kids. My favorites, carefully selected for you guys! The idea that you mums can order a onesie and cuddle for your little one and also pass by the ladies section for a hand bag or piece of jewelry, should be a moment to spoil yourself.

The shop will be in motion all the time, because I will keep looking for new goodies every day! For the start I have tried to create a wide range so you guys have an idea what to expect the coming weeks, months and hopefully many years! We present everything in Elle Milla style… So as much as possible we’ll try to work with own images and create a nice mood and atmosphere.

If I could there would have been tens of other products in the shop already, but I think you understand that something like this has to grow! Whether it’s fashion for your kids or for yourself… Cuddles and deco for the kids or even lifestyle products… I pick them with lots of love and admiration and I can tell you already that a lot of beautiful things fill follow!

Dear followers, family and friends… I want to thank you so much for this opportunity! I have dreamed for many years about this and without you this wouldn’t have been possible. To thank you (and of course because I reeaally like doing it!) I will work, search and dream as hard as I can so I can make this Elle Milla Shop bigger and better! Thank you so much!

And now the time has come to send you (with a raging heart) to the doors of my webshop! Ties (my moon, my man and my hero! ;-)) and me have put in as much time and effort as possible to make your shopping experience as comfortable as we could! We are very curious what you think about it…

Feel welcome and hopefully we will see you a lot at… WWW.ELLEMILLASHOP.COM

Unfortunately we weren’t able to make a version in English yet, but we are working on it and expect it to be online in 1 or 2 weeks! We will keep you posted…

Love,
Elle.

2 gedachten over “NOW ONLINE !!!! ELLE MILLA THE SHOP

Geef een reactie