My favorite IG pic of the week

Ik smelt echt weg bij deze foto! Al een tijdje doet Cis zijn middagdutje heel graag op de bank! Lekker dicht bij ons met de tv aan! Toen ik even niet had opgelet schrok ik toen ik Cis niet meer op de bank zag liggen! Of hij nu op de grond gevallen was of er zelf was gaan liggen blijft me een raadsel… Hij heeft zonder twijfel nog een heerlijk lang uurtje doorgeslapen in de meest uiteenlopende posities!  Big big love!

My heart melts everytime i see this picture! For a while now, Cis is doing his nap on the couch downstairs! He loves to fall a sleep with the tv on! When i was not paying attention he was lying on the ground! I still don’t know if he felt of the couch or just did this himself… I just know he slept for another hour in the most amazing positions! 

My heart melts! Big big love! 

Love,
Elle.

Geef een reactie