Shop tip : Homemade granola with love

Toen ik deze ochtend al vrij vroeg wakker werd en net niet weer in slaap viel, kon ik stilletjes naar beneden trippelen om te genieten van mijn eerste kopje koffie! En niet alleen een kopje koffie, maar toen ik die grote papiere tas op het aanrecht zag staan maakte ik vanbinnen al even een vreugdesprongetje!
Ik kreeg gisteren een groot pakket met home made granola… Gemaakt met veel liefde door Katja! Mama en super carrière vrouw ( runt maar liefst 4 … “euh of 5 crèches… Ik ben de tel kwijt” 😉 ) en vind naast al dit nog de tijd voor haar hobby!

Naast 2ehands meubeltjes opkopen en weer een nieuw leven geven begon ze te experimenteren met het maken van haar eigen granola! Een crunchy  ontbijtmix van  noten, pitten, zaden en wat zoetigheid. Combineer deze met frisse yoghurt, kwark, vers fruit of chocolade en je krijgt een heerlijk ontbijt of tussendoortje!

Ik zelf ben een mega granola fan! Maar ik zal ook eerlijk zijn… Ik ken deze alleen maar van de supermarkt en zijn ofwel heel lekker maar te ongezond of te saai… Uiteraard kies ik meestal voor ongezond en lekker! 😉

Ook Katja vond dat dit beter kon en kroop haar keukentje in en ontdekte overheerlijke combinaties! Ik kon gisteren al even genieten van een snelle proefsessie en zelfs zonder kwark, yoghurt of fruit smaakt dit zo ongelofelijk goed!

Gronola met rozijnen, chocolade , abrikoos en nog vele meer… Het proeft zo lekker, zo puur en vooral  dat dit met liefde gemaakt is!

Of wat dacht je van de home made granola bars? Handig voor onderweg of heerlijk tussendoortje…

Katja weet perfect hoe ze gezelligheid moet creeëren… Dat zie je in alles wat ze doet! Cis gaat al vanaf kleins af aan naar  1 van haar crèches en vanaf dag 1 wist ik dat dit de plek zou worden waar Cis zich goed zou voelen, waar hij  zou groeien en zou leren in een super gezellige omgeving!

Dat Katja de tijd nog vind om nu ook nog voor ons in haar keukentje te staan en veel liefde steekt in haar homade granola verdient even een dikke shout-out, want ik kan nu iedere ochtend genieten van een gezellig en gezond feestontbijtje en ik raad jullie aan om dat ook te doen! 😉 Ook Cis is er dol op! Ik heb hem vandaag nog niet achter een koekje horen vragen, maar nam met plezier al een grabbel uit de granola zak! Good boy! 😉

Bestellen kan je via de Facebookpagina : https://m.facebook.com/pages/Homemade-granola-with-love-by-Katja/891608857566843

Of via de instagram pagina : @home_made_granola_with_love

Zonder twijfel een mega shoptip!  

  
  

Love,

Elle.

Een gedachte over “Shop tip : Homemade granola with love

  1. Hoi Marita, helemaal waar! Dat top team heb ik hier al vaker bedankt hoor! Tzijn 1 voor 1 schatjes en zorgen als de beste voor die kleine vriendjes van ons!

Geef een reactie