Toch even een kleine update! ;-)

Dagelijks bloggen veeg je niet zomaar weg…Even de pauze knop indrukken is best wel moeilijk… Ik denk nu hele de tijd “oei… ik moet nog foto’s maken” of wanneer ik leuke shop tips online tegen komen denk ik meteen dat ik ze moet delen op men blog! Ik hou dan ook een lijstje bij met wat ik jullie nog allemaal moet vertellen! šŸ˜‰
Toch nog even een kleine update voor ik weer verder ga…

Deze week is er al heel veel gebeurd. Terwijl Ties en ik alles klaar maken voor de webshop. Heen en weer rijden naar afspraken, collecties bestellen en binnenkrijgen…
foto’s maken en nog zoveel meer helpt onze familie mee waar nodig! Ties en ik zijn geen klussers, dus zet mijn vader het nieuwe Stokke babykamertje in elkaar en mijn oom zorgt voor een nieuwe kleurtje op de muur.
De kelder maken we intussen web-shop klaar… alles zijn we aan het sorteren/weggooien om plek te maken voor de collecties.
Toen ik na een dagje sleuren en trekken Cis probeerde op te tillen blokkeerde alles even…Die bekkeninstabiliteit werd me even te veel… ik kon niet vooruit,achteruit, gaan zitten of gaan liggen…. Mijn hele lijf blokkeerde en deed zoveel pijn… Zo veel pijn dat ik er de slappe lach van kreeg… šŸ™‚
Freaky soms die zwangerschap! šŸ™‚

Ondertussen gaat het weer stukken beter en probeer ik niet meer teveel te tillen… ( Oeps…en ik moet dadelijk die kelder weer in!)

Gisteren gingen we weer even kijken naar baby boy 2… Ik was zo benieuwd of hij nu gedraaid was…
Hmmm… niet echt… of toch niet helemaal… ondertussen ligt zijn hoofdje ter hoogte van mijn zij… hij zou dus nog een kwartje moeten draaien…

Terwijl ik volledig had beslist geen kering te doen, heeft de vroedvrouw me nu toch overtuigd om dit wel te proberen!
Ik heb een filmpje opgezocht hoe die kering gebeurd…. en het ziet er niet al te leuk uit, maar de natuurlijke bevalling is zoveel beter voor het kindje. ( Beter voor de ademhaling en darmklachten…) Enfin… we zien het wel… hij moet nog maar een klein stukje draaien… ik hoop dat hij het van zelf doet en anders moet mama maar even op haar tanden bijten! Ik laat men hoofd niet gek maken en i’ll keep it cool!
Ik kijk enorm hard uit naar de twee bevallingen! šŸ™‚ De webshop en uiteraard de komst van baby boy 2!
Lieve groetjes van mij en gekke Cis! ( Lees echt wel gekke Cis… want deze peuter is niet meer te stoppen…! Iedere dag sta ik er nog versteld van! šŸ™‚ )

IMG_4541IMG_4548IMG_4542IMG_4543Ā IMG_4415IMG_4552

Love,

Elle.

3 gedachten over “Toch even een kleine update! ;-)

  1. Oei, probeer toch nog maar even rustig aan te doen! Ik ben ook wel benieuwd naar de komst van je twee nieuwe baby’s šŸ˜‰ En zo grappig, je ziet echt heel hard dat de baby horizontaal ligt nu op de bovenste foto šŸ˜€

Geef een reactie