Mama in Actie! – inspiratie geboortekaartjes

Wakker schieten en beseffen dat de tijd dringt!!! Jep… dat overkomt me nu al verschillende nachten! Omdat echt alles voor de bevalling nog moet gebeuren! Van suikerbonen , tot geboortekaartjes. Dinsdag zetten we als het goed is de kinderkamer in elkaar en kan ik alle babyspullen uit de kelder naar boven halen! Zo kan ik beginnen aan mijn uitzet lijstje.

Klokslag 7 uur deze ochtend… ik schrok wakker en meteen begon ik na te denken over de geboortekaartjes…
Ik wil het kaartje graag weer zelf maken net zoals bij Cis, maar daarvoor moet ik eerst wat inspiratie op doen! Toen ik bij Hippe-geboortekaartjes.nl op de site belande kon het brainstormen beginnen! Ze hebben een hele hoop mooie geboortekaartjes. Mooi per thema en oneindig veel mogelijkheden en bovendien wordt de collectie iedere week aangevuld!
Om het nog leuker te maken kan je je geboortekaartje volledig zelf in elkaar steken!
Echt de moeite!
Ik heb ondertussen mijn favorieten op een rijtje gezet… maar misschien gaan jij of ik aan de slag met de ” zelf maken” pagina en vinden we het kaartje uit dat volledig in ons hoofd zit!

Probeer je ontwerp al helemaal klaar te hebben zodat je na de bevalling enkel de datum hoeft in te vullen!
Wanneer je je kaartjes voor 18:00 uur besteld heb je deze volgende dag al in huis!
Heb je nog vragen of opmerkingen dan helpen ze je met alle plezier verder op de goed bereikbare en behulpzame klantenservice.

Voor alle pregnant mommies…. check zeker eens deze site uit en ga zeker aan de slag met de “zelf maken” pagina zodat je ziet welke mogelijkheden er zijn!
Ik heb dit net een uurtje gedaan en ga alles even laten bezinken… to be continued dus! 😉

k1 k2 k3 k5 k6 k7 k9 k10 k11

love,

Elle

Een gedachte over “Mama in Actie! – inspiratie geboortekaartjes

  1. Geniet ervan Sarah, ik heb vandaag mijn eerste ontwerp ooit gemaakt. Super spannend om de reactie van de ouders te zien, die natuurlijk blij en vreugdevol was!

Geef een reactie