#Ootd Elle & Cis

Gisteren kregen we weer een pakje in de bus om verliefd op te worden! VonBon (een merk uit Vancouver opgericht door zussen Kristin en Jennifer.) verwent ons met een geweldig outfitje voor Cis en zijn kleine broer!
Een eco friendly merk met heerlijk zachte stoffen en kei sterke prints! Ik ben dan ook grote fan!
Het harem broekje en tank topje voor Cis zitten dan ook als gegoten… Omdat Cis een smal ventje is, is het soms moeilijk om mooi aanpassende broekjes te vinden, maar dit modelletje is een toppertje!

Het outfitje voor Baby boy 2 is ook echt om bij weg te smelten! Zowel het rompertje als het broekje met bijpassend mutsje zijn way to cute… dit gaat een geweldig outfitje voor ons klein prinsje worden!

Ikzelf draag mijn nieuwste jurk van het zwangerschapsmerk Ingrid & Isabel! Ik heb hier nu een heleboel outfits van liggen en ze zijn echt een zaligheid om aan te hebben! Ik hoop zo hard dat ze me nog zullen passen na de zwangerschap, want zo’n comfy kleding heb ik nog nooit  eerder in mijn kledingkast gehad!
De riem vond ik enkele weken geleden terug… deze heb ik denk ik van men 15 jaar…
Zalig dat ik deze nog heb terug gevonden!

VONBON WEBSHOP 

INGRID AND ISABEL WEBSHOP 
IMG_4428 IMG_4448IMG_4435IMG_4451 IMG_4459 IMG_4472 IMG_4476 IMG_4529

Geef een reactie