Fashion News for Kids – Beach and Bandits

bb1

We vinden het allemaal heerlijk als we onze kids in de zon zien spelen! of het nu op het strand is, zonnige reis of in onze achtertuin… we moeten steeds in de gaten houden dat onze kleine lieverds niet verbanden! Safety first!
Ik smeer Cis iedere ochtend standaard in met zonnecreme. Ik ben een ouwe trouwe nivea fan en gebruik ook voor Cis de Nivea Factor 50.
Ik hou van de geur… en brengt veel herinneringen bij me op!

Wanneer hij een dagje buiten speelt let ik er dan ook extra goed op dat hij de goeie kleertjes aan heeft zodat hij niet verbrand!
Ik kwam een geweldig merkje met zwemkledij tegen! Ideaal om mee op vakantie te nemen, of gewoon standaard thuis te hebben liggen!
Beach and Bandits… zij brengen een hot en trendy “safety ” beach kledij op de markt dat onze kleinste kids beschermt tegen de zon! Niet alleen veilig maar ook ongelooooofelijk mooi! Zij garanderen een 97,5%  block factor van schadelijke zonnestralen! Straffe kost dus!
Ik ben grote fan van hun prints en modellen!
De black & white stripes maar ook de mint kleurige fish eye staan hoog op mijn wishlist!

Beach&Banditswebshop 

bb2 bb3 bb4 bb5 bb6 bb7 bb8 bb9

Geef een reactie