Fashion news – Amator winter ’15

De zomervakantie is nog maar net begonnen of de wintercollectie staat al weer in rijen voor ons aan te schuiven!

Ieder jaar kijk ik vol ongeduld uit naar de wintercollecties! De nieuwe trends, kleuren en vooral stoffen doen me altijd versteld staan!

Ik ontdekte het merk Amator. Opgericht door Eline Starink. Ze laat zich iedere keer opnieuw inspireren door streetstyle gemixt met haar Scandinavische roots! Ik ben helemaal in love met haar nieuwe wintercollectie! Stoer maar super stijlvol… En vooral minimalistisch ! De humor die ze meeneemt in haar ontwerpen zijn bijna aanstekelijk… 😉

De naam AMATØR is opgedragen aan haar kleine broer Christian, die geboren werd met het Down Syndroom. Voor de buitenwereld heeft hij zijn beperkingen, maar in zijn eigen wereld beleeft hij grootse avonturen… Mooi door net niet perfect te zijn. Zijn vastberadenheid is bewonderenswaardig en zijn optimisme is iets wat geld kon nooit kopen. The beauty of being an Amatør. 

De stukken uit de collectie kan je geweldig goed met elkaar combineren. Al zet Amator enkele hele sterke looks neer! Of je nu een makkelijke outfit of een werk outfit nodig hebt, it all looks so good!

Eigenwijze designs voor de modebewuste vrouw.

http://www.amatorcollection.com


  

Love,

Elle.

Geef een reactie