#Ootd Cis – Naturino

Wie opzoek is naar goede kwaliteit peuter schoentjes is bij Naturino aan het goede adres.
Ik heb een hele hoop schoentjes voor Cis… de ene al wat beter dan de andere! Wanneer Cis een drukke dag voor de boeg heeft is het natuurlijk super belangrijk dat hij goed kan stappen en goede schoentjes heeft om de dag door te komen!
De Falcotto lijn van Naturino is speciaal ontworpen voor baby’s en peuters die starten met kruipen en stappen…
Naast gewoon “kei goed” zijn de schoentjes te verkrijgen in verschillende modellen, kleurtjes en prints.
Hip en trendy en voor ieder wat wils!
De meeste schoentjes zitten vol kleur… ik koos deze zomer voor de gele Falcotto  Magic.
Afgewerkt met een super coole rode zool!
Je kan alle schoentjes bekijken in de Naturino webshop en ik geef jullie nog een tipje mee… Kijk ook zeker eens naar de stoere sandaaltjes…ze zijn zo mooi en zitten heel fijn!
Ik ga er zeker nog een paar van bestellen! Love them!

Wanneer ik met kleuren werk probeer ik deze als accent te gebruiken! Dus basic outfit en opvallende sneakers… Het geel laat ik weer terug komen door zijn gele Difrax tut  . De harem pants vond ik vorig seizoen bij Zara en zijn nieuwe truitje komt van de conscious collectie van H&M.
Stoere bink is helemaal klaar voor zijn “iets koudere” zomerdag!

IMG_4368 IMG_4371 IMG_4379 IMG_4383IMG_4388 IMG_4392

Love,

Elle.

Geef een reactie