Verslag kleine fabriek

Gisteren bezocht ik samen met hubby de mooie standjes bij de kleine fabriek in Amsterdam! Verrast door de mooie opstelling en het mooie daglicht dat binnen viel liepen we ons eerste rondje door de hal gevuld met de SS16 kids collecties!

Ik zag kleur , kleur en nog eens kleur! Waaronder veel roos voor de meisjes en blauw en groen voor jongens! Ook dierenprints blijven scoren!

Ik was vooral verliefd op de vele echte “girly” collecties… Met vele kleurtjes en enorm veel oog voor detail afwerking ( goude lintjes, veertjes , palletjes enz…)

Gelukkig niet enkel kleur, want merken zoals Little 10 days , de allernieuwste kids collectie Nik & Nik by Nikkie Plessen en I dig Denim verrasten mij met hun sterke “subtielere” collectie!

Buiten al dat mooie fashion gedoe gaf ik mijn oogen de kost met mooie opstellingen en decors! Ik verlaat de 10jarige kleine fabriek met een hoofd vol ideeën en kijk al uit naar de volgende editie!

 Thanks aan Pret a Pragnant.com om ons te sporten uit al dat mooie fashion volk! 🙂 bekijk zeker hun verslagen deze week… Want zij verhuisde hun office en studio voor 2 dagen lang naar de kleine fabriek en spotten alle fashion trends en fashion peepz!  

Love,

Elle.

Geef een reactie