Baby bump update – week 32

Week 32 van de zwangerschap en nog steeds heb ik nog niets gedaan ter voorbereiding van de bevalling! Ik zou deze week eigenlijk beginnen met de veranderingen van de kamer, maar het is boven zo warm dat ik er de fut nog niet echt voor heb gevonden! ๐Ÿ™‚
Het zal toch stilaan gaan moeten, dus jullie zullen de komende weken mee kunnen volgen hoe ik ons huisje “baby klaar” zal maken!
Zo raar dat ik er zo “chill” onder blijf… Bij Cis stond alles al klaar en telde ik de dagen al af! Die tweede zwangerschap is echt wel anders…
Alle2 even leuk hoor! Want ik beleef ze beide heel bewust en ik geniet nu ook volop!
Toch zijn het 2 totaal verschillende zwangerschappen!
Bij Cis kwam ik 22 kilo bij en nu ben ik nog maar 8 kilo bijgekomen!
Mijn buik zelf staat veel meer naar voor en lijkt een stuk groter…
De komende 2 maand zullen hard gaan en ik ben benieuwd hoe mijn lichaam verder evolueert!
Als ik goed kan voelen is babyboy 2 nog steeds niet gedraaid! En het idee van een gewone bevalling begint steeds meer op de achtergrond te belanden! Ik denk eerlijk gezegd dat mijn mannetje niet meer zal draaien… Keizersnede dus?!
We zien het wel!

Terwijl de voorbije maanden de bewegingen heel lief en zacht waren in mijn buik, zijn ze de laatste dagen veel harder en lijkt meneertje veel meer wakker! Ook de hik komt vaak voor net zoals bij Cis!

Verder heb ik niet echt last van kwaaltjes… Bekkeninstabiliteit af en toe, maar dat wist ik jullie al te vertellen! En ohja… Plots kreeg ik last van hooikoorts! Nooit gehad en nu loop ik constant met jeukende rode ogen rond en lijkt het soms alsof heel mijn hoofd jeukt… Heel vervelend! Blijkbaar kan je plots allergisch worden aan verschillende dingen tijdens de zwangerschap!Ik hoop dat ik hier snel weer van ben verlost, maar het zou best kunnen dat dit “lachertje” niet meer weg gaat!

Maar… Buiten dit ben ik blij, en genieten we hier volop!
Het gaat hard… En voor we het allemaal goed zullen beseffen lig ik weer met een kleintje in mijn armen…. Kan je het geloven?

IMG_4293ย ย IMG_4308IMG_4293IMG_4309zwย IMG_4317

Skirt : Ingrid & isabel
Shirt : H&M pimped by me ๐Ÿ˜‰
Necklace : Primark
ring : H&M

love,

Elle.

One thought on “Baby bump update – week 32

  1. Je bent prachtig zwanger! Leuk om je verhalen te lezen.Even over keizersnede; ik heb 7 w terug een spoedkeizersnede gehad en me dus totaal niet voor kunnen bereiden erop.Maar het is me echt 100% mee gevallen het herstel. Na een week liep ik al in de winkel boodschapje halen. Een week pijnstilling en rustig aan een poosje. Valt heel erg mee,laat je niet in de war brengen door de verhalen die je hoor.En moment van geboorte is toch wel byzonder hoor,ook al had je het anders voor je gezien.
    Geniet nog lekker van je buikje ik mis m wel beetje nu ๐Ÿ˜‰
    Liefs deborah

Geef een reactie