Door de week heen – keep it cool Elle! 

Wij wonen in een huurhuis met veel ramen….en euhm ook geen gordijnen! Kunnen jullie je voorstellen dat dit best een beetje heel erg warm is met dit weer? 🙂

Na de zoveelste te hete nacht en veel gewoel was ik het beu…. ik zocht lappen stof bij elkaar en spelde ze met duimspijkers vast voor de ramen…. niet bepaald heel mooi maar het helpt toch de hitte een beetje meer buiten te houden!

Volgende week vertel ik jullie graag meer over mijn nieuwe plannen, maar laat ons voorlopig zeggen dat ik een lekker drukke week had en van afspraak naar afspraak ben gereden! Gelukkig met  airco! 😉
We stopte even voor een plonsje in het zwembad bij familie en die frisse duik was misschien wel van hele korte duur, hij deed kei goed!

Nu zit ik dus met lappen stof voor de ramen te werken terwijl mijn voetjes vewend worden door het te kleine hema zwembadje dat ik deze week voor Cis kocht!
Verder hield ik het hoofd koel door veel water te drinken… af en toe mijn armen onder koud stromend water te houden, waterijsjes en extra veel koude groenten en fruit te eten!

Deze week vierde we ook nog mijn verjaardag en bracht kreeft en ( 1 oester voor mij… ohja ik heb gezondigd ) extra comfort en genoot ik van een glaasje bubbels!
De zomer is echt wel van start gegaan en hij mag nog even blijven duren, maar maakt het aub niet meer te warm! Keep it cool, Elle! 😉


     
  


  
  
  
  
  
  

Love,

Elle.

Een gedachte over “Door de week heen – keep it cool Elle! 

  1. Wat een prachtige tuin hebben jullie bij het huurhuis. Wij ook momenteel in huurhuis met een wildernis van een tuin. Ach Ryan kan naar buiten. De mooie grote tuin is voor de toekomst! Take care met deze warmte!
    Liefs,
    Jessica (Urban Days)

Geef een reactie