goodmorning met kleine oogjes!

Aan mijn kleine oogjes te zien heb ik dus wederom een korte nacht gehad. Voor de 3e nacht op een rij met wat 4 uurtjes slaap probeer ik deze te warme dagen door te komen! baby boy 2 draait heel de nacht rond en de warmte speelt natuurlijk de grootste rol. Ook zit ik boordevol leuke ideetjes die me uren bezighouden! Laat ons zeggen dat het hier allemaal goed gaat en dat ik volop aan het oefenen ben voor de komst van baby boy 2! 😉
Ik stond vandaag op tijd op om nog even te kunnen genieten van de frisse uurtjes!
Samen met Cis en een kopje koffie genoot ik van de frisse lucht!
In mijn kamerjas van my1styears die volledig werd gepersonaliseerd! Dat is trouwens een super leuke shop tip voor als je een cadeautje zoekt! Je besteld gewoon deze Unisex kamerjas en laat hem borduren met text en kleur naar keuze! De kamerjas bestaat uit 100% katoen en is lekker luchtig en los van model…
Bovendien zijn het nu summer sales op de site dus profiteer je nu van leuke kortingen!

Ik ga nog heel even genieten van de niet te warme uurtjes en kruip daarna de koele kleder in! 😉
geniet van jullie weekend en keep it cool! 😉

Love, Elle. IMG_4262 IMG_4264 IMG_4270 IMG_4271 IMG_4281

Geef een reactie